Cum poate HR-ul sa amplifice si sa consolideze cultura operatiunilor digitale in organizatie?

De HR CLUB pe 23 Septembrie 2013

Management

Cum poate HR-ul sa amplifice si sa consolideze cultura operatiunilor digitale in organizatie? 

Evolutia tehnologica influenteaza nu numai modelele de business ale companiilor, ci si intreaga dinamica a organizatiei. Iata doar cateva dintre provocarile intampinate de catre specialistii in resurse umane in era digitala:

  • masurarea performantei angajatilor in contextul accesului acestora la aplicatii sociale digitale in timpul programului de lucru;     
  • gestionarea coeziunii la nivelul grupurilor de lucru, in conditiile in care comunicarea dintre angajati, intalnirile si sedintele au loc din ce in ce mai frecvent in mediul virtual; 
  • stabilirea politicilor de acces la informatie si dreptul de difuzare a acesteia; 
  • gasirea unor metode de motivare intrinseca a fortei de munca in contextul actual care ofera atatea oportunitati de distragere a atentiei angajatilor de la obiectivele profesionale.

78% dintre respondentii la cel de-al 15-lea studiu anual PricewaterhouseCoopers (PwC Annual CEO Survey) considera ca, in contextul unei lumi digitale, este necesara schimbarea strategiilor de management al resurselor umane. Se cere dezvoltarea de noi abilitati si competente in randul membrilor echipei, iar organizatiile trebuie sa invete sa se raporteze diferit la angajatii lor care au acum acelasi control asupra informatiei ca si angajatorii. 

Faptul ca angajatii si clientii utilizeaza tehnologia din ce in ce mai des afecteaza practicile de resurse umane. Despre modul in care HR-ul poate si ar trebui sa actioneze, vom discuta alaturi de Zsolt Szelecki, CEE Human Resource Consulting Partner, PricewaterhouseCoopers in cadrul atelierului "Organizatia digitala - provocarile strategiei de HR".  

Zsolt Szelecki 
CEE Human Resource Consulting Partner, PricewaterhouseCoopers

Zsolt este liderul in consultanta de HR al PricewaterhouseCoopers pe Europa Centrala si de Est. A absolvit economia si a studiat apoi in Anglia (studii europene), in Japonia (management intercultural) si la INSEAD (corporate finance). 

Are o vasta experienta in domeniul resurselor umane, dobandita prin initierea si dezvoltarea mai multor companii de consultanta in regiune si chiar a ocupat timp de 10 ani functia de Emerging Market Leader in cadrul unei companii multinationale de consultanta in HR.

Printre cei mai importanti clienti ai sai din regiune se numara organizatii mari din domeniile: bancar, energie, utilitati, retail si institutii ale statului. Experienta sa practica in proiecte include (dar nu este limitata la): Dezvoltarea managerilor de top, Conducerea organizatiei, Strategie de resurse umane, Managementul Talentelor/ Angajament, Managementul informatiilor, Achizitie suport HR, Restructurare, Transformare de HR si Managementul fuziunilor sau aliantelor.

Atelierul face parte din programul Conferintei HR Change Champion (23 octombrie 2013, Hotel Crowne Plaza, Bucuresti), eveniment la care aveti ocazia de a-i intalni si pe Tudor Havriliuc, Dave Ulrich si alti profesionisti in resurse umane si management la nivel mondial. Acestia ne vor impartasi din cunostintele si experienta lor si vor aborda subiecte actuale precum: competentele pe care trebuie sa le detina un profesionist in resurse umane eficient, instrumentele necesare evolutiei catre rolul de "campion al schimbarii" sau secretele dezvoltarii unui sistem de compensatii si beneficii de succes. 

Pentru a participa la atelierul "Organizatia Digitala - provocarile strategiei de HR", inscrieti-va la Conferinta HR Change Champion aici.  

Citeste si despre

Noutatea absoluta a anului 2024 este Board 20 sau Board 2.0 HR Club. 
Pe 4 aprilie 2024, peste 350 de membri ai comunitatii HR Club s-au reunit in decorul spectaculos al Gradinii Alhambra pentru a sarbatori castigatorii Citeste mai mult »
Aproape 400 de membri ai comunitatii profesionistilor in Resurse Umane au participat la Share|Care|Dare Conference, a 19-a editie a Conferintei Citeste mai mult »

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Premier Restaurants Romania
EMI Equipement Maintenance Industrie
HR Club
Bucuresti

Parteneri Anuali