Atelier Etica in Business

Pentru ca o parte dintre membrii HR Club ne-a transmis ca etica in business este un subiect aflat pe agenda lor de discutii, am gazduit o intalnire dedicata acestei teme pe 18 septembrie, incepand cu ora 16:30. Evenimentul despre etica in afaceri a fost sustinut de fondatorii grupului "umanager".

"umanager" este un grup de leadership moral ce isi propune sa coaguleze o comunitate care sa foloseasca etica in afaceri ca reper in activitatea profesionala. Bazele acestuia au fost puse in anul 2012, iar initiativa de a lansa acest proiect le apartine lui Septimiu PostelnicuSilviu HotaranSteven van Groningen si Wargha Enayati, patru dintre cei mai cunoscuti reprezentanti ai comunitatii de business din Romania.

Participanti

Participarea a fost deschisa si gratuita pentru profesionistii in HR si alti oameni din business care ocupa pozitii de middle si top management, preocupati de etica in afaceri. 

Agenda

16:30 - 17:00
Inregistrarea participantilor
17:00 - 19:00
Sesiune discutii
Silviu Hotaran, Managing Director, GKTI Semper Human
Steven van Groningen, Presedinte, Raiffeisen Bank
Wargha Enayati, Fondator, Reteaua privata de sanatate Regina Maria

Speakers

Silviu
Hotaran

Silviu Hotaran a devenit "antreprenor in educatie" la inceputul anului 2009, pasiunea si obiectivul sau fiind schimbarea si dezvoltarea oamenilor, echipelor si organizatiilor, prin proiecte complexe, orientate pe obiective. In perioada 1996-2008 a fost General Manager la Microsoft, timp de 9 ani pentru filiala din Romania si 3 ani  pentru Europa de Sud Est, unde a raspuns de dezvoltarea afacerilor si organizatiilor Microsoft din 12 tari.

Silviu Hotaran a terminat facultatea de Automatica din Universitatea Politehnica Bucuresti in 1980. Intre anii 1980 si 1991 a lucrat ca cercetator stiintific la Institutul de Cercetari pentru Tehnica de Calcul, iar in perioada 1991-1996 a fost General Manager al Ciel Romania.

Septimiu
Postelnicu

Septimiu Postelnicu este Vicepresedinte Executiv al UniCredit Tiriac Bank SA si coordoneaza din 2010 Divizia de Global Banking Services si Divizia de Leasing pentru Europa Centrala si de Est. Activeaza in cadrul UniCredit Group din anul 2002, avand functia de General Manager si CEO al UniCredit Leasing in perioada 2004 - 2008.

Septimiu Postelnicu si-a inceput cariera in 1997, in cadrul unei afaceri germane de familie, ocupand initial o functie in staff-ul companiei si progresand pana la cea de Director de Vanzari in Bucuresti si Frankfurt am Main.

Septimiu este unul dintre initiatorii Asociatiei de Leasing Bancar (A.L.B.) din 2004, si al Asociatiei Nationale pentru Securitatea Sistemelor de Informatii (ANSSI) din 2011. De asemenea, este co-fondator al grupului de leadership moral "umanager".

Steven
van Groningen

Steven van Groningen este presedinte al Raiffeisen Bank Romania din februarie 2002. Anterior a condus deschiderea operatiunilor bancii olandeze ABN Amro (acum RBS) la Bucuresti si a fost vicepresedinte al Bancii Agricole Raiffeisen.

Este cetatean olandez, absolvent al Universitatii Leyden din Olanda, specializat in Drept comercial. Dupa terminarea studiilor a considerat ca sistemul bancar este un punct de plecare in cariera. Cele mai mari provocari in cariera sa au fost criza financiara din Rusia (1998-1999), in cadrul ABN Amro Rusia, si inceputul fuziunii Banca Agricola - Raiffeisen Bank in Romania, in 2002.

Wargha
Enayati

Wargha Enayati este fondatorul Retelei private de sanatate REGINA MARIA, medic specialist in cardiologie. S-a nascut in 1964 in Germania, provienind dintr-o familie de origine iraniana. A inceput Facultatea de Medicina in Regensburg, Germania, si a venit in Romania in 1983, in plin regim comunist, atras de viata si activitatea Reginei Maria a Romaniei. Timp de un an a studiat limba romana la Suceava si apoi, alti cativa ani, a facut medicina la Cluj.

In 1990 a venit Revolutia iar dr. Enayati a fost unul dintre putinii germani care au terminat facultatea si a ramas aici. A venit la Bucuresti unde a facut specializarea in cardiologie la Spitalul Fundeni.

Incepand cu anul 1995 a fondat Centrul Medical Unirea care, prin fuziunea cu Euroclinic la inceputul anului 2011, a devenit Reteaua privata de sanatate REGINA MARIA.

Locatie

Parteneri anuali

Jobs

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Evenimente

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Parteneri Anuali