Gala Premiilor de Excelenta in Resurse Umane 2016

In 7 Aprilie 2016, la Athenee Palace Hilton - sala Le Diplomate a avut loc a 8-a editie a Galei Premiilor de Excelenta in Resurse Umane.

Gala este unul dintre cele mai prestigioase evenimente de resurse umane ale anului, singurul eveniment in cadrul caruia este recunoscuta si premiata excelenta in resurse umane si managementul oamenilor.

 

 
Suntem mandri sa va anuntam ca anul acesta, la cea de-a 8a editie a Galei, Dave Ulrich, Rensis Likert Professor la Ross School of Business, University of Michigan, a fost Presedintele de Onoare al Juriului si a acordat un premiu special - Dave Ulrich Award for HR Value Creation
 
 
Tot pe 7 Aprilie, inaintea ceremoniei de decernare a premiilor Galei, Dave Ulrich a sustinut un Master Class pe tema "Emerging HR Competencies" - va rugam sa gasiti mai multe detalii despre aceasta sesiune speciala aici.
 
 
O alta noutate a acestei editii a Galei o constituie faptul ca am acordat premii distincte pe fiecare categorie in functie de marimea organizatiei. Am oferit premii pentru companiile cu maximum 499 de angajati si premii pentru companiile cu peste 500 angajati. Ne dorim ca astfel sa premiem atat companiile mari, cu procese de resurse umane complexe, dar si initiativele implementate in companiile mici ce dovedesc impactul real in business.
 

Regasiti mai jos categoriile de premii de anul acesta: patru sectiuni de proiecte de Resurse Umane si trei sectiuni de Management General. O descriere detaliata a categoriilor si a procesului de aplicare gasiti in Ghidul Aplicantului.

Categoriile premiate in 2016

Gala isi propune sa recunoasca profesionalismul in resurse umane, prin acordarea celor mai inalte distinctii in domeniu. Astfel, pe 7 Aprilie 2016, Gala Premiilor de Excelenta va acorda premii pentru sapte sectiuni si va gazdui Directori de  Resurse Umane, Directori Generali si lideri de business din cadrul celor mai importante companii din Romania.

Am premiat in acest an cele mai valoroase Proiecte de Resurse Umane din urmatoarele domenii:
 
1. Recrutare si Selectie - include proiecte de recrutare, internship, induction etc. - Categorie Sponsorizata de Tenaris Silcotub
 
2. Managementul Performantei si al Recompensarii - include proiecte de evaluare a performantelor, payroll, salarizare, gradare a posturilor etc.- Categorie Sponsorizata de BCR Pensii
 
3. Formarea si Dezvoltarea Oamenilor - include proiecte de training, coaching, mentoring, planuri de cariera, talent management, succession planning etc. - Categorie Sponsorizata de Adecco Training
 
4. Strategie de Resurse Umane - include proiecte de HR - partener strategic, employer branding, engagement, design organizational, schimbare culturala, dialog social etc. - Categorie Sponsorizata de Coca-Cola HBC Romania

 Premiu special: Dave Ulrich Award for HR Value Creation
 
 
Categoriile de Management General:
 
1. Managerul Anului  - Categorie Sponsorizata de A_Best
  
2. Echipa CEO - HR a anului - companii cu mai putin de 499  de angajati - Categorie Sponsorizata de Medicover
 
3. Echipa CEO - HR a anului - companii cu peste 500 de angajati Categorie Sponsorizata de Romanian Software
 
In competitia pentru Premiul special - Dave Ulrich Award for HR Value Creation - vor intra cele mai valoroase proiecte inscrise in categoria Strategie de Resurse Umane.
 
 
 
Inscriere
 
Inscrierile in competitia Galei Premiilor de Excelenta in Resurse Umane s-au finalizat in data de 15 februarie 2016
 
 

Agenda

18:00 - 18:30
Opening Cocktail
18:30 - 20:30
Ceremonia de decernare a Premiilor de Excelenta
20:30 - 22:00
Networking & Cocktail & Entertainment

Procesul de Evaluare

Etapa 1 - Evaluarea proiectelor de resurse umane de catre specialistii in domeniu
 
Dupa terminarea perioadei de inscrieri, echipa HR Club a alcatuit juriul de specialisti dupa urmatoarele reguli:
  • Compania din care fac parte sa nu fi depus nicio candidatura in competitia Galei Premiilor de Excelenta 2016; 
  • Practicieni de Resurse Umane (Directori/Manageri ai unui department de resurse umane), membri HR Club cu cel putin 10 ani de experienta in domeniul resurselor umane.
Acestia au evaluat fiecare aplicatie si i-au acordat un punctaj conform criteriilor de evaluare prestabilite. Fiecare aplicatie a fost evaluata evaluata de cel putin 4 membri ai juriului.
In urma adunarii punctajului obtinut de la fiecare jurat, pentru fiecare categorie s-a alcatuit o lista scurta de 6-8 proiecte care vor fi incluse in cea de-a doua etapa a jurizarii. Lista scurta a proiectelor nu va fi facuta publica.
 
Juriul de specialisti va evalua si stabili castigatorii pentru sectiunile categoriei de Management General.
 
Etapa 2 - Evaluarea proiectelor de pe lista scurta de catre juriul de CEO
 
In aceasta etapa, juriul a fost compus din reprezentanti ai mediului de afaceri - Manageri Generali si antreprenori din cadrul celor mai mari companii din Romania. Aceeasi regula de baza a fost urmata in alegerea membrilor juriului - companiile acestora sa nu aiba proiecte inscrise in competitie.  
 
Acestia au primit listele scurte pentru fiecare sectiune de proiecte de resurse umane de la juriul de specialisti si au decis in unanimitate maximum trei castigatori pentru fiecare sectiune si eventuali finalisti.
 
 

Juriul

Eric
Stab
CEO,
GDF Suez Energy Romania - Presedintele Juriului
Eric Stab ocupa functia de CEO al GDF SUEZ Energy Romania si de Country President al Grupului ENGIE in Romania si Polonia. Este Presedinte al Consiliului Investitorilor Straini si membru al Comitetului Director din cadrul Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei.
 
Dupa mai multe posturi de management detinute in Germania, Eric Stab a fost, intre altele, Director al Diviziei de vanzari gaze in Europa a Grupului Gaz de France, devenind ulterior CEO al filialei de furnizare de energie si productie de electricitate a Grupului Gaz de France din Marea Britanie.
 
El a urmat un Master in Management la ESCP Europe din Paris si a absolvit Programul Executive la Stanford University.
Dave
Ulrich
Presedintele de Onoare al Juriului

Revista Business Week l-a numit ca fiind #1 guru in management, revista Fast Company il considera unul dintre cei mai creativi 10 oameni din business, a intrat in top 5 coach in revista Forbes si a fost recunoscut de Thinkers 50 ca facand parte din elita mondiala a ganditorilor din business. Dave Ulrich a facut o mare pasiune pentru ideile cu impact. In cartile si articolele lui, in prezentarile lui dar si in munca de consultanta a continuat sa caute noi idei si sa atace cele mai mari si spinoase provocari din HR. 

Bestseller-urile si discursurile lui populare schimba agenda corporatiilor. Dave Ulrich a vorbit unor largi audiente in peste 87 de tari, a tinut workshop-uri pentru pentru mai mult de jumatate din oamenii inclusi in Fortune 200 si a pregatit lideri de succes in business. El este cofondator al RBL Group, o firma de consultanta care creste rezultatele din business prin leadership, organizatie si resurse umane. De asemenea, a fost timp de 10 ani redactorul revistei Human Resource Management.

Pe Dave l-ati putut intalni la Master Class-ul Emerging HR Competencies care a avut loc pe 7 Aprilie, inaintea Galei Premiilor de Excelenta. Detalii aici. 

Carmen
Dumitrache
HR Business Partner GSC Romania,
Ericsson
Carmen este HR Business Partner pentru Global Service Center Romania in cadrul Ericsson din anul 2015. In actualul rol, Carmen este partener strategic al acestei linii de business, adresand mai multe geografii – atat in Romania, cat si in Polonia, Moldova, Italia sau Nigeria, unde centrul are sateliti.
 
Activand de peste 20 de ani in domeniul resurselor umane, experienta sa provine din diferite sectoare de business, preponderent in zona de IT, BPO si consultanta, dar si in aria serviciilor medicale. Carmen a lucrat pentru o serie de companii multinationale - Freescale, Accenture si Medicover -  avand roluri de HR Lead pentru Romania sau regiune, precum si in zona de Talent Development la nivel de regiune.
 
Este absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila Bucuresti si are un MBA obtinut la MBA-ul Romano-Canadian.
Dana
Oprisan
HR Director,
Renault
Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul resurselor umane, Dana conduce din anul 2013 echipa HR a unuia dintre principalii angajatori ai Romaniei, Grupul Renault Romania. Membra a comitetului de management al grupului si partener strategic al business-ului Renault in Romania, Dana face parte dintre executivii grupului cu un parcurs international, in Franta, unde a coordonat un proiect al Renault de eficientizare a proceselor de resurse umane la nivel mondial.  Ea s-a alaturat Grupului Renault in anul 2006, ca director resurse umane la Renault Technologie Roumanie (Centrul de inginerie al Grupului), activitate pe care o coordonat-o pana in 2011.
 
Absolventa a Facultatii de Automatica si Calculatoare din cadrul Universitatii Politehnice din Bucuresti,  Dana si-a construit cariera ca manager de resurse umane in companii de renume precum Orange,  Scop Computers  Sanex (Cluj-Napoca) si Draexlmaier Group (in Brasov).
Florin
Spataru
Director de Resurse Umane si Afaceri Corporatiste,
Santierul Naval Damen Galati
Florin Spataru este Director de Resurse Umane si Afaceri Corporatiste al Santierului Naval Damen Galati din 2009. Are o experienta manageriala de 13 ani, anterior ocupand pozitiile de Director Economic si CFO in cadrul aceleiasi companii. Este absolvent al Facultatii de Arhitectura Navala si al Facultatii de Studii Economice din cadrul Universitatii “Dunarea de Jos” din Galati. Si-a inceput cariera profesionala in cadrul unei companii de proiectare din domeniul naval, si a continuat in cadrul santierului din Galati, atat in domeniul comercial cat si in cel tehnic si de project management.
 
In functia actuala Florin Spataru raspunde de strategia de dezvoltare in domeniul resurselor umane din cadrul societatii si este reprezentantul managementului in domeniul sanatatii, securitatii in munca, mediu si asigurarea calitatii.
 
Florin este in prezent presedintele Asociatiei Constructorilor Navali din Romania – ANCONAV – si desfasoara o activitate sustinuta in promovarea la nivel national si international a constructiilor navale romanesti. Este membru in colegiul de conducere al Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Galati si reprezentantul companie in diverse asociatii profesionale si de afaceri.
Florin
Tataru
Head of Human Resources,
Enel Romania
Florin Tataru este Head of Human Resources in cadrul Enel Romania, avand in subordine functiunile de HR si organizare ale companiei incepand din septembrie 2010. Ca parte din echipa de management executiv, el este responsabil de strategia de HR si de transformarea Enel Romania in parte integranta a Grupului Enel, conducand un proces amplu de schimbare a culturii organizationale. Pozitia acopera toate palierele de resurse umane. Anterior a detinut functii variate in mai multe companii, precum Ruukki, Vel Pitar si ZTE. Dl. Tataru detine un Executive MBA de la ASEBUSS & Kenesaw State University, precum si o diploma de master in Psihologie Economica si Organizationala de la Universitatea Bucuresti.
Gabriel
Matauan
Director de Organizare & Resurse Umane,
CRH Romania
Gabriel si-a inceput cariera in cercetare (Institutul de Economia Comertului si Turismului, Institutul de Cercetare a Calitatii Vietii), conducand apoi institutii implicate in formarea managerilor si dezvoltarea de proiecte sociale si comunitare (Institutul Roman de Management, Fundatia Internationala de Management). Incepand cu anul 2000 a ocupat pozitii executive in resurse umane. In present este Director de Organizare&Resurse Umane al CRH Romania. Este licentiat al Facultatii de Comert a Academiei de Studii Economice si doctor in Sociologie al Universitatii Bucuresti, unde si sustine cursuri in calitate de conferentiar.
Lucia
Molniceanu
Human Resources Director,
Benchmark Electronics Romania
Lucia este absolventa a Facultatii de Drept (George Baritiu – Brasov), licentiata in stiinte juridice. Prin Open University Business School, a obtinut Certificatul Profesional in Management.
 
In prezent este Manager Resurse Umane la Benchmark Electronics Romania. Este un manager cu o cariera in domeniul resurselor umane de aproape 27 de ani, incluzand responsabilitati pentru strategiile de resurse umane, programe si initiative. A acumulat o cariera progresiva in cadrul diverselor domenii de activitate, incluzand aici: productia de componente in domeniile automotive si electronic, precum si retail.
 
Experienta in HR cuprinde proiectarea si executarea programelor de recrutare, integrare in organizație, compensatii si beneficii, formare si dezvoltare, relatiile cu angajatii, dezvoltarea carierei, managementul performantei, managementul talentelor, de planificarea a succesiunii s.a.  Este recunoscuta pentru capacitatea de a proiecta si implementa cu succes politici si proceduri in toate ariile de activitate din resurse umane. Avand pregatire juridica, intelege, interpreteaza si asigura conformitatea cu toate reglementarile din domeniul muncii, la nivel national si international.
 
A adaugat experientei sale si doua start-up-uri, la Selgros Cash & Carry Romania si Benchmark Electronics Romania. 
Luciana
Diaconu
Director Dezvoltare Organizationala,
Telekom Romania
Luciana are o experienta de peste 20 de ani in management si de peste 10 ani in resurse umane, fiind persoana pentru care excelenta este o stare de fapt si un deschizator de drumuri.
 
S-a alaturat echipei Telekom Romania la inceputul anului 2009,  ca Director al Diviziei de Dezvoltare Organizationala, iar din 2011 a coordonat si activitatea de recrutare.
 
Experienta manageriala bogata in domeniul retail din cadrul Orange si munca de consultanta din cadrul Leadership Development Solutions (partener Korn/Ferry International) din ultimii ani, au ajutat-o sa aiba o intelegere profunda a lumii de business in care isi desfasoara activitatea, dar si a complexitatii naturii umane.
 
Absolventa a Facultatii de Filologie a Universitatii Bucuresti si certificata in Change Management la Henley Business School, si-a construit cariera pas cu pas, ajungand sa conduca echipe complexe de peste 400 de oameni, implementand cu success proiecte strategice, de o mare complexitate in organizatii foarte mari si industrii dinamice. 
Mihaela
Craciun
Director Resurse Umane,
ArcelorMittal Galati si BD SE
Mihaela s-a alaturat grupului ArcelorMittal in 2009. Ea conduce si coordoneaza activitatea de resurse umane a ArcelorMittal Galati si a Diviziei de SE din cadrul AM Europe Flat Products.
 
Este un expert in zona de resurse umane cu o experienta de 18 ani in acest domeniu. Mihaela este absolventa a Facultatii de Comert din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si a programului de Executive MBA Asebuss Romania in colaborare cu Kennesaw University  Atlanta, USA.
 
Mihaela a acumulat experienta in diverse industrii de-a lungul carierei sale, activand printre altele in  industria cimentului la Lasselsberger Romania, Lafarge Romcim, HeidelbergerCement , in oil & gas la Rompetrol , in IT la Infineon Technologies Romania.
 
Este cunoscuta ca un profesionist de top in procese de transformare HR , ceea ce face si acum la ArcelorMittal cu rezultate remarcabile.
Marius
Stefan
General Manager,
Autonom Rent-A-Car
Marius este un antreprenor in serie si un pasionat de invatare continua. Dupa ce a absolvit programul MBA al Robert H. Smith School of Business al University of Maryland, s-a intors in tara si a dezvoltat mai multe afaceri.
 
In prezent este implicat in advertising, retail si servicii. Cea mai mare parte a timpului o dedica Autonom Rent a Car (www.autonom.ro). Compania a fost pornita ca un proiect in 2005 si a ajuns in acest moment cea mai mare firma de inchirieri masini din Romania, cu 41 de agentii in 28 de orase si o flota de peste 2.500 de masini.
 
Autonom a primit premiul de Best Employer in Romania timp de doi ani la rand (2014, respectiv 2015).
Voicu
Oprean
CEO,
AROBS Transilvania Software
Voicu Oprean, CEO al AROBS Transilvania Software, conduce una dintre cele mai importante companii de IT din tara, un business fondat in urma cu 18 ani. Pe o piata dominata de servicii de outsourcing, Oprean este promotorul inovatiei, doua dintre diviziile companiei sale fiind focusate pe dezvoltarea de produse proprii.
 
Presedinte al Asociatiei Romane pentru Industria Electronica si Software (ARIES), filiala Transilvania, Oprean urmareste coagularea jucatorilor de pe piata de IT in scopul dezvoltarii unor produse inovatoare capabile sa se impuna la nivel global, prin folosirea resurselor comune si a celor mai buni specialisti in domeniu.  
 
Este unul dintre antrepenorii romani care investesc nu doar in educatia propriilor angajati, ci si a comunitatilor unde compania este prezenta. De aceea, de-a lungul timpului, a initiat proiecte de CSR, prin care sustine copiii din familii defavorizate sa isi continue studiile, sau programe prin care coordoneaza tinerii sa isi creeze propriile business-uri.
 
Absolvent al Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca, specializarea Automatizari si Calculatoare, este un sustinator al conceptului „continuous learning”. Tocmai de aceea, detine acum o diploma EMBA de la Wu Wien si urmeaza cursurile Harvard Business School si London Business School.
 
Ii place sa puna pe hartie strategii de dezvoltare a afacerii si recunoaste ca, de cele mai multe ori, ideile ii vin in timp ce face sport, pentru ca atunci reuseste sa isi clarifice mintea. Iar sportul ii intareste vointa, de aceea participa, ori de cate ori are ocazia, la triatloane Ironman. 

Castigatori

1. Categoria "Recrutare si Selectie"
Categorie sponsorizata de
Castigatori
Compania Groupama Asigurari
Juriul a apreciat in mod deosebit alocarea eficienta a resurselor, sustenabilitatea proiectului si eficientizarea costurilor de recrutare.
Compania Kaufland Romania
Juriul a apreciat numarul mare de liceeni implicati in proiect: 400, si modalitatea prin care angajatii au fost castigati de proiect: 48 dintre acestia au fost mentori, si, nu in ultimul rand calitatea managementului de proiect pentru un proiect atat de amplu.    
Compania Macromex
Juriul a apreciat modul in care a gandit si operationalizat popularea noii investitii operationale prin efortul intregii organizatii incepand de la etapa de selectie si pana la integrarea noilor angajati.  Un exemplu de buna practica ce poate fi replicat. 
2. Categoria " Managementul Performantei si al Recompensarii"
Categorie sponsorizata de
Castigatori
Compania Ernst&Young
Juriul a apreciat impactul pe care programul l-a avut asupra nivelului de satisfactie al angajatilor legat de pachetul de compensatii si beneficii, cresterea ratei de accesare a beneficiilor si optimizarea costurilor cu furnizorii de beneficii.  
Compania Tenaris Silcotub
Juriul a apreciat complexitatea proiectului prin care expertii tehnici sunt incurajati sa-si gaseasca un drum in organizatie care nu presupune neaparat promovarea, precum si metodologia: practic fiecare este principalul actor in desenarea obiectivelor profesionale si este motivat sa se angajeze in procesul de dezvoltare. 
Compania Zoppas
Juriul a apreciat calitatea implementarii unui proces de management bazat pe obiective de performanta odata cu o schimbare organizationala importanta, cu impact major in cresterea productivitatii.
3. Categoria "Formare si Dezvoltare"
Categorie sponsorizata de
Castigatori
Compania Banca Transilvania
Juriul a apreciat in mod special la acest proiect metoda inovatoare si antrenanta ce a stat la baza dezvoltarii abilitatilor de vanzare a angajatilor din 17 agentii aflate in locatii diferite cu impact demonstrat in indicatorii de business.
Compania Raiffeisen Bank
La urmatorul proiect Juriul a apreciat in mod deosebit originalitatea programului bazata pe o poveste izvorata din parcursul initiatic Caii sefilor de trib. WAKANDA este o imbinare de workshopuri si misiuni pentru leaderii organizatiei care sustin practicarea comportamentelor de leadership orientate catre oameni.  
Compania Vodafone Romania
Juriul a apreciat excelenta in design si implementare a unui program de asigurare a succesiunii pe pozitii manageriale in retail si “customer operations”. Succesul proiectului este demonstrat pe mai multe generatii si se datoreaza unei metodologii de recrutare si pregatire a viitorilor manageri, adaptate generatiei Y. 
4. Categoria "Strategie de Resurse Umane"
Categorie sponsorizata de
Castigatori
Compania Banca Comerciala Romana
Atat juriul de specialisti cat si cel de CEO a apreciat in mod deosebit modul in care departamentul de HR a transpus strategia de business a companiei; un proiect de amploare de transpunere a strategiei companiei in profilul de manager de retail, de importanta majora pentru succesul reorganizarii structurii de retail, cu impact demonstrat in rezultate.
Compania Orange Romania
Alt proiect apreciat de juriu care a impresionat prin inovatia adusa. E-voice, un  instrument de lucru prin care sunt colectate idei si solutii venite de la angajati, care s-a dovedit foarte eficient in construirea culturii de “listen&respond” pe care compania si-o doreste. 
Compania SUPREMIA GRUP
Aici Juriul a apreciat in mod deosebit procesul prin care s-a obtinut imbunatatirea calitatii comunicarii interne, demonstrate cu masuratori in paradigma QCDM: furnizor – client intern, specifica Kaizen.  
5. Premiul Special "Dave Ulrich Award for HR Value Creation"
Castigatori
Compania Banca Comerciala Romana
6. Premiul Special al Juriului
Castigatori
Compania Tenaris Silcotub cu proiectul Community development for tomorrow’s challenges
Premiu Special vine ca o recunoastere a implicarii in dezvoltarea comunitatii prin programe de educatie pentru toate varstele, o investitie care se cifreaza anual la aproximativ 1,3 milioane de dolari pe an.
7. Categoria "Managerul Anului"
Categorie sponsorizata de
Castigatori
VIOREL VOICAN - Director Directia Retea si Dezvoltare de Business
Compania Banca Transilvania
Juriul a apreciat in mod deosebit modul in care managerul a coordonat proiectul complex de schimbare a modelului de business din unitatile amplasate in mall-uri, implicarea activa in tot ce a insemnat energizarea echipelor din acest proiect si comunicarea directa, deschisa cu toti angajatii unitatilor si a personalului cu rol de suport in asigurarea fluxurilor de lucru.
8. Categoria “Echipa CEO-HR a anului (1-499 angajati)”
Categorie sponsorizata de
Castigatori
HARTMUT HOHAUS (CEO) si AURELIA FLOREA (Director HR si Administrativ)
Compania Miele Tehnica
Juriul a apreciat in mod deosebit implicarea active a CEO-ului in proiectele de resurse umane, varietatea mare de initiative, coerent subsumate aceluiasi scop, fiecare initiativa in parte fiind clar descrisa si masurata. 
9. Categoria “Echipa CEO-HR a anului (peste 500 angajati)
Categorie sponsorizata de
Castigatori
OMER TETIK (CEO) - NEVENCA DOCA (Director Executiv Resurse Umane)
Compania Banca Transilvania
Juriul a apreciat in mod deosebit modul in care echipa CEO-HR a colaborat in procesul de achizitie pe toate procesele legate de resurse umane: evaluarea contributiei individuale prin proiecte comune de business intre angajatii celor 2 entitati, evitarea concedierilor colective si nu in ultimul rand preocuparea pentru managementul emotiilor inerente in ambele organizatii intr-un proces de o asemenea anvergura. 

Candidati

3. Categoria Formare si Dezvoltare
Categorie sponsorizata de
Academia de Studii Economice din Bucuresti
Avon Cosmetics Romania
Banca Comerciala Romana
Banca Transilvania
British-American Tobacco Romania Investment
Carrefour Romania
Centrul National de Cultura a Romilor – Romano Kher
Lidl Discount
Luxoft Professional Romania
Miele Tehnica - Development Program
NN Asigurari de Viata si Pensii
Vodafone Romania
5. Categoria Managerul Anului
Categorie sponsorizata de
Stefania Ruxandra Clinciu - Director Coordonator, Bancpost
Viorel Voican - Director Directia Retea si Dezvoltare de Business, Banca Transilvania
6. Categoria Echipa CEO - HR a Anului (Companii cu mai putin de 499 de angajati)
Categorie sponsorizata de
Alexandru Lapusan (CEO) - Florentina Greger (Head of Human Resources) - Zitec
Emil Deliu (CEO) - Gina Vulpe (Manager Resurse Umane) - Austral Trade
Florin Godean (CEO) - Roxana Andrei (Human Resources Manager) - Adecco Resurse Umane
Hartmut Hohaus (CEO) - Florea Aurelia (Director Resurse Umane si Administrativ) - Miele Tehnica
Levente Hugo Bara (CEO) - Cristina Ioana Piper (Manager Resurse Umane) - Supremia Grup
Margareta Tanase (CEO) - Catalina Marinescu (Human Resources Business Partner) - Zentiva
Mihai Neacsu (CEO) - Daniela Voicu (Expert in cadrul DMRU) - Centrul National de Cultura a Romilor – Romano Kher
7. Categoria Echipa CEO - HR a Anului (Companii cu peste 500 de angajati)
Categorie sponsorizata de
Bogdan Pelinescu (CEO) - Monica Mardare (HR Manager) - Luxoft Professional Romania
Francisco Toso (Operations Director) - Violeta Ion (HR & CORA Manager) - British- American Tobacco Romania Investment
Gian Sharp (CEO) - Ioana Toma (HR Manager) - Urgent Cargus
Marian Popa (CEO) - Iulia Cirmaciu (Vice President/Head of HR) - DB Global Tehnology Center
Omer Tetik (CEO) - Nevenca Doca (Director Executiv Resurse Umane) - Banca Transilvania
Sorin Ghita (Plant Manager) - Nicoleta Carlugea (SEE HR Director) - DRÄXLMAIER

Partenerii Evenimentului

Parteneri Anuali 2016
Parteneri Premiu
Parteneri
Parteneri Media

Inscrieri

 
 
Inscrierile in competitia Galei Premiilor de Excelenta in Resurse Umane s-au finalizat la data de 15 februarie 2016.
 
   

Locatie

Parteneri anuali

Jobs

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Bombardier Transportation
Lactalis Romania
Lactalis Romania
Lactalis Romania

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Bombardier Transportation
Lactalis Romania
Lactalis Romania
Lactalis Romania

Parteneri Anuali