Gala HR Club si-a desemnat castigatorii in cadrul unei ceremonii virtuale

De HR Club pe 05 Iunie 2020

A 12-a editie a Galei Premiilor de Excelenta in Resurse Umane HR Club a avut loc pe 3 iunie 2020. Desfasurata in conditii exceptionale, ca urmare a restrictiilor in vigoare, Gala a reunit organizatorii, candidatii si partenerii intr-o ceremonie online transmisa in direct pe siteul Asociatiei si urmarita de peste 200 de membri ai comunitatii.

Au fost premiate 11 companii dintre cele 32 participante cu 51 de candidaturi. Cum demersul de inscriere in competitie a avut loc inainte de declansarea pandemiei de COVID-19, al carei impact asupra organizatiilor este resimtit de toata lumea, juriul a avut ocazia sa compare nu doar complexitatea proiectelor si impactul acestora in business, ci si prioritatile pre- si post-pandemie pentru functiunea de Resurse Umane in general.

Iata, asadar, lista castigatorilor Galei HR Club 2020:

 • Sectiunea Proiecte de Resurse Umane
  • Recrutare si Selectie: Orange Romania, cu proiectul „Wayfinders@Orange”;
  • Managementul Performantei si al Recompensarii: nu s-au acordat premii la aceasta categorie deoarece nu au fost suficiente proiecte inscrise in acest an;
  • Formare si Dezvoltare: Banca Transilvania, cu proiectul „Program de re-skilling pentru angajatii non-IT din cadrul Grupului Financiar Banca Transilvania”; Holcim Romania, cu proiectul „REAL” si Unilever South Central Europe, cu proiectul „Power of Moments”.
  • Strategie de Resurse Umane: MOL Romania, cu proiectul „Transformarea culturala in MOL Romania”; Raiffeisen Bank, cu proiectul „Chatbot HR” si Solina Romania, cu proiectul „CULTURAL FIT – We are more than connected, we are united”.
 • Sectiunea Management General
  • Managerul Anului: Martin Thiollier, Vice President Marketing and Sales Europe Central South – Michelin Romania;
  • Echipa CEO – HR a anului – companii cu mai putin de 499 angajati: Florin Ciprian Gradinariu & Oana Piper – Solina Romania, cu proiectul „Fie sa renasca”!
  • Echipa CEO – HR a anului – companii cu peste 500 de angajati: Ramona Jurubita & Madalina Racovitan – KPMG Romania & Moldova, cu proiectul „Meaningful conversations”.
 • Sectiunea Premii speciale
  • Premiile speciale ale Juriului: Arctic, pentru proiectul „Digitalizare & upskilling in contextul de business al fabricilor viitorului” si Cemacon, pentru proiectul „PISC – Performanta. Inovatie. Strategie. Competenta.”;
  • Premiile Generatiei Z: Banca Transilvania, pentru proiectul „Program de re-skilling pentru angajatii non-IT din cadrul Grupului Financiar Banca Transilvania” si Zentiva, pentru proiectul „Zentiva University Z Generation – program de internship”.

Mai multe detalii despre castigatori pot fi gasite pe pagina evenimentului: https://bit.ly/castigatori-gala-hrclub-2020

 

***

Multumim candidatilor, juriului si partenerilor care au facut posibil acest eveniment!

Parteneri anuali: Romanian Software; Trend

Partner on legal matters: Filip & Company

Parteneri premiu: Regina Maria; Speakings

Parteneri: Alexandrion Group; Dr. Pendl & Dr. Piswanger; FAN Courier; Hatwit; IziDoc; Rompetrol

Parteneri media: Biz; Cariere; HR Manager

Sustinatori media: AngajatorulMeu.ro; Manager Express; Portal HR

Citeste si despre

Ziua de 29 octombrie a debutat cu prezentarea lui Bjarte Bogsnes, Presedinte Beyond Budgeting Roundtable. Un pionier al miscarii Beyond Citeste mai mult »
Desfasurata online, pe 28 si 29 octombrie a.c., a XVI-a editie a Conferintei Nationale HR Club, ReShape Conference, a fost urmarita de aproape Citeste mai mult »
In perioada 1-9 septembrie 2020, traditionala Scoala de Vara HR Club Next Generation, ajunsa la cea de-a 14-a editie, si-a deschis portile – de Citeste mai mult »

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Parteneri Anuali