Interviuri despre formare si dezvoltare cu castigatorii si finalistii de la gala

De HR CLUB pe 27 Iulie 2016

Pana la aparitia manualului de bune practici, povestim cu cei care au trimis la editia de anul acesta a Galei Premiilor de Excelenta in Resurse Umane cele mai apreciate proiecte de formare si dezvoltare. Vorbim despre participarea la cea mai importanta competitie anuala de proiecte de resurse umane din Romania si importanta recunoasterii acordata de catre comunitate proiectelor valoroase. Aflam opinia de specialist despre ce inseamna succesul unui program de learning si development, evolutia acestor programe in ultimii 10 ani si tendintele din industrie, inclusiv cele de pe piata furnizorilor. 

Codruta Hodrea si Radu Temes ne povestesc cum exploreaza noi resurse de leadership la Tenaris si ce solutie au gasit pentru trainingul tehnic pe care trebuie sa-l livreze angajatilor. Citeste interviul aici.
Maria Badea de la Zentiva ne arata de ce e nevoie sa dezvoltam programe tot mai personalizate care sa integreze si tehnologie in initiativele de invatare. Citeste interviul aici.   
Aurelia Florea de la Miele Tehnica  ne vorbeste despre prima participare la gala si cum evalueaza succesul proiectelor de learning si development. Citeste interviul aici.  
Laura Martin de la Vodafone Romania ne descrie misiunea proiectului care  dezvolta competente de leadership in compania ei.  Citeste interviul aici.
 

Citeste si despre

Daca ai gasit macar o data informatie si inspiratie in evenimentele si resursele HR Club, atunci ajuta-ne sa le oferim in continuare! Redirectionand Citeste mai mult »
Toti cei care am avut ocazia sa-l cunoastem pe Dave Ulrich, "parintele HR-ului modern", am ramas impresionati atat de know-how-ul valoros pe care il Citeste mai mult »
​Pe 31 martie 2022, aproape 300 de membri ai comunitatii HR Club s-au reintalnit la Gala Premiilor de Excelenta in Resurse Umane, editia a 14-a, unul Citeste mai mult »

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Parteneri Anuali