Gala Premiilor de Excelenta in Resurse Umane HR Club 2018 si-a desemnat castigatorii!

De HR Club pe 05 Aprilie 2018

Peste 250 de specialisti in resurse umane, antreprenori si manageri din companii din Romania au asistat la a 10-a editie a Galei Premiilor de Excelenta in Resurse Umane, organizata de HR Club in seara zilei de 4 aprilie 2018. La editia aniversara a Galei au fost premiate 10 companii dintre cele 26 participante cu 46 de proiecte. Compania Solina Romania a fost favorita acestui an, castigand 3 premii, inclusiv la categoria cu cele mai multe proiecte inscrise in concurs, „Strategie de Resurse Umane”.

„In mediul de afaceri ultracompetitiv si disruptiv al zilelor noastre, cand schimbarea este singura constanta, Gala HR Club reprezinta platforma perfecta de prezentare a progresului facut de Resursele Umane in ultimii ani si evidentiaza modul in care aceasta profesie si-a castigat un rol tot mai relevant in strategie si business”, a declarat Dana Cavaleru, Directorul Executiv HR Club.

Iata lista completa a castigatorilor Galei HR Club 2018:

  • Sectiunea Proiecte de Resurse Umane

Recrutare si Selectie: DHL International Romania, EuroGSM si Solina Romania

Managementul Performantei si al Recompensarii: Unicredit Bank

Formare si Dezvoltare: Caroli Foods Group

Strategie de Resurse Umane: Carrefour Romania, Orange Romania si Solina Romania

  • Sectiunea Management General

Managerul Anului: Dragos Nan, Plant Manager Ploiesti, Coca-Cola HBC Romania

Echipa CEO – HR a anului – companii cu mai putin de 500 angajati: Ciprian Gradinariu si Oana Piper, Solina Romania

Echipa CEO – HR a anului – companii cu mai mult de 500 angajati: Serban Toader si Madalina Racovitan, KPMG Romania si Moldova.  

  • Sectiunea Premii Speciale

Premiul Special pentru Inovatie: EuroGSM, pentru proiectul „KickStart Sales”

Premiul Generatiei Z: Banca Comerciala Romana, pentru proiectul „Scoala de bani”. Mentiune speciala: Caroli Foods Group, pentru proiectul „The Academy of Logistics”

Developing Trustworthy Leaders Award, oferit de invitatul de onoare al Galei, Gianpiero Petriglieri: Orange Romania, pentru proiectul „Shared Experience Ultra-Marathon”

Galerie foto

Ca in fiecare an, proiectele castigatoare si cele finaliste vor fi incluse in Manualul de Bune Practici, un alt proiect cu traditie al HR Club, care prezinta si promoveaza bunele practici in industria de resurse umane din Romania.

***

Multumim candidatilor, juriului si, bineinteles, partenerilor care au facut posibil acest eveniment!

Parteneri anuali: Romanian Software, Trend; Partner on legal matters: PeliFilip; Parteneri premiu: BCR Pensii, Coca-Cola HBC Romania, Medicover, Regina Maria, Tenaris Silcotub; Parteneri eveniment: Academia de Dans Mihai Petre, AFI Europe, CIEL, Floraria Tria’s, Picturise, Professional.

Parteneri media: Biz, Cariere, Govnet.ro, HR Manager, IQads, Romanian Business Leaders, Smark.

Citeste si despre

De HR Club pe 13 Martie 2019
Pentru multe companii, costul proceselor de HR proiectate necorespunzator este de milioane sau chiar zeci de milioane de lire sterline anual. De (citeste mai mult...)
De HR Club pe 15 Februarie 2019
Cand vine vorba sa analizeze activitatea oamenilor, putine companii folosesc metode stiintifice pentru a-si determina nivelul investitiilor in (citeste mai mult...)
De HR Club pe 17 Decembrie 2018
In luna iunie a acestui an, am lansat, cu mari emotii si sperante, un proiect ambitios care si-a propus sa contribuie la diminuarea diferentelor de (citeste mai mult...)

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Romanian Software
Bucuresti
UNIQA Asigurari
Bucuresti
Stein & Partner
Bucuresti

Parteneri Anuali