Ultimele zile de inscriere a proiectelor la Gala Premiilor de Excelenta HR Club 2014

De HR CLUB pe 28 Ianuarie 2014

Recrutare si selectie

Ultimele zile de inscriere a proiectelor la Gala Premiilor de Excelenta HR Club 2014 

Au mai ramas cateva zile in care puteti inscrie proiectele voastre in competitia Galei Premiilor de Excelenta HR Club din 2014. Gala Premiilor de Excelenta, ajunsa la cea de-a sasea editie, este unul dintre cele mai prestigioase evenimente de resurse umane ale anului, singurul eveniment in cadrul caruia este recunoscuta si premiata excelenta in resurse umane si managementul oamenilor.

Gala isi propune sa recunoasca profesionalismul in resurse umane, prin acordarea celor mai inalte distinctii in domeniu. Astfel, la inceputul lunii aprilie, Gala Premiilor de Excelenta va acorda premii pentru douasprezece sectiuni si va gazdui Directori de Resurse Umane, Directori Generali si lideri de business din cadrul celor mai importante companii din Romania.  

Anul acesta am introdus categoria "Echipa CEO - HR a anului" din dorinta de a promova exemple de colaborari de succes care au contribuit la atingerea tintelor de afaceri. 

Vezi aici toate cele 12 categorii deschise in cadrul competitiei, precum si etapele de jurizare a proiectelor. 

Citeste si despre

De HR Club pe 14 August 2019
Cum pot companiile sa creeze valoare si sa obtina un avantaj competitiv in aceste vremuri caracterizate printr-o mare complexitate? In medie, (citeste mai mult...)
De HR Club pe 15 Iulie 2019
In perioada 1-12 iulie 2019, sediul HR Club a fost un loc al tineretii, curiozitatii si dorintei de a afla cat mai multe despre ce inseamna (citeste mai mult...)
De Florina Dinca pe 11 Iulie 2019
Pregatim primul studiu despre "Starea functiunii de HR in Romania", la 30 de ani de la Revolutie si 15 ani de existenta oficiala a HR Club. Stay (citeste mai mult...)

Evenimente

Bucuresti
  • Leadership
  • Management
  • Performanta
  • Conferinta Nationala HR Club

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Romanian Software
Bucuresti
UNIQA Asigurari
Bucuresti
Stein & Partner
Bucuresti

Parteneri Anuali