Ultimele zile de inscrieri la Scoala de vara HR Club 2014

De HR CLUB pe 28 Mai 2014

Comunicare

Sunt ultimele zile in care sunt deschise inscrierile la cea de-a VIII-a editie a Scolii de vara HR Club Next Generation, ce va avea loc in perioada 7-18 iulie 2014. Programul este dedicat tinerilor care doresc sa activeze in domeniul resurselor umane si consta in 2 saptamani de seminarii si traininguri sustinute de profesionisti de renume din HR, sesiuni de lucru in echipa si vizite de companii. HR Club investeste astfel in pregatirea si instruirea viitoarei generatii de profesionisti in resurse umane, misiunea Asociatiei fiind dezvoltarea profesionala a intregii comunitati de HR din Romania.  

In cazul in care cunoasteti persoane interesate sa participe si care se incadreaza in profilul de mai jos, asteptam aplicatiile lor pana pe 1 iunie 2014

Cautam 16 tineri studenti (in an terminal sau masteranzi)  pasionati de domeniul resurselor umane, cu profilul urmator:

- Interes dovedit in dezvoltarea unei cariere in domeniul resurselor umane
- Experienta in domeniul RU dobandita in stagii de practica, voluntariat in asociatii studentesti sau orice alte activitati extra-curriculare
- Seriozitate, creativitate, abilitati de comunicare si spirit de echipa, operare PC la nivel avansat, limba engleza la nivel mediu*    

Candidatii sunt rugati sa ne trimita CV-ul lor impreuna cu un eseu care sa raspunda la intrebarea "Care sunt provocarile departamentului de resurse umane in dinamica contextului actual?" (maximum 1 pagina), la adresa roxana.mares@hr-club.ro.  Termenul limita de transmitere:1 iunie 2014.

Detalii pe microwebsite-ul Scolii de vara HR Club 2014 si pe pagina de Facebook a proiectului.

*NOTA:
1. Aplicatiile vor fi evaluate pe masura ce sunt primite. Doar candidatii selectati pentru interviuri vor fi contactati, pana la data de 9 iunie 2014.
2. Cursurile vor fi de dificultate medie, iar participantii trebuie sa cunoasca notiuni de baza in resurse umane.
3. Acest program se adreseaza exclusiv persoanelor care nu sunt angajate in domeniul resurselor umane in momentul trimiterii aplicatiei si derularii cursurilor scolii de vara.
4. Organizatorii nu asigura cazarea pentru participanti pe parcursul celor doua saptamani.

Citeste si despre

De HR Club pe 14 August 2019
Cum pot companiile sa creeze valoare si sa obtina un avantaj competitiv in aceste vremuri caracterizate printr-o mare complexitate? In medie, (citeste mai mult...)
De HR Club pe 15 Iulie 2019
In perioada 1-12 iulie 2019, sediul HR Club a fost un loc al tineretii, curiozitatii si dorintei de a afla cat mai multe despre ce inseamna (citeste mai mult...)
De Florina Dinca pe 11 Iulie 2019
Pregatim primul studiu despre "Starea functiunii de HR in Romania", la 30 de ani de la Revolutie si 15 ani de existenta oficiala a HR Club. Stay (citeste mai mult...)

Evenimente

Bucuresti
  • Leadership
  • Management
  • Performanta
  • Conferinta Nationala HR Club

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Romanian Software
Bucuresti
UNIQA Asigurari
Bucuresti
Stein & Partner
Bucuresti

Parteneri Anuali