Gala Premiilor de Excelenta in Resurse Umane 2020

Pe 26 martie 2020 va avea loc Gala Premiilor de Excelenta in Resurse Umane, a 12-a editie, unul dintre cele mai prestigioase evenimente de resurse umane ale anului, singurul eveniment in cadrul caruia este recunoscuta si premiata excelenta in resurse umane si managementul oamenilor. 

Si in acest se vor acorda premii distincte pe fiecare categorie in functie de marimea organizatiei. Astfel, se vor oferi premii pentru companiile cu maximum 499 de angajati si premii pentru companiile cu peste 500 angajati. Ne dorim ca in acest fel sa premiem atat companiile mari, cu procese de resurse umane complexe, cat si initiativele implementate in companiile mici ce dovedesc impactul real in business.

Regasiti mai jos categoriile de premii de anul acesta: patru sectiuni de proiecte de Resurse Umane si trei sectiuni de Management General.

O descriere detaliata a categoriilor si a procesului de aplicare se afla in Ghidul Aplicantului.

Inaintea Galei, intre orele 14:00-18:00, va avea loc ReShape Organizations - o noua serie de evenimente HR Club, care vor avea drept invitati executivi de top la nivel european, care au implementat cu succes transformari in propriile organizatii si vor impartasi din experienta lor. Primul invitat confirmat al primei editii ReShape Organizations - A Forum by HR Club este Bjarte BogsnesChairman Beyond Budgeting Roundtable, Senior Advisor Performance Framework Equinor. Afla toate detaliile pe pagina evenimentului.
 
 

  

Categoriile premiate in 2020

Vor fi premiate cele mai valoroase Proiecte de Resurse Umane din urmatoarele domenii:

 1. Recrutare si Selectie – include proiecte de recrutare, internship, induction etc. Descarca formularul de aplicare de aici >>>   

 2. Managementul Performantei si al Recompensarii – include proiecte de evaluare a performantelor, payroll, salarizare, gradare a posturilor etc. Descarca formularul de aplicare de aici >>>  

 3. Formarea si Dezvoltarea Oamenilor – include proiecte de training, coaching, mentoring, planuri de cariera, talent management, succession planning etc. Descarca formularul de aplicare de aici >>>  

 4. Strategie de Resurse Umane – include proiecte de HR - partener strategic, employer branding, engagement, design organizational, schimbare culturala, dialog social etc. Descarca formularul de aplicare de aici >>>

Premiul special al Generatiei Zva fi oferit de un juriu format din tineri care s-au remarcat prin activitati extrascolare, abilitati de leadership si interes fata de zona organizationala.
 

Categoriile de Management General:

1. Managerul Anului

2. Echipa CEO - HR a anului - companii cu mai putin de 499 de angajati 

3. Echipa CEO - HR a anului - companii cu peste 500 de angajati 

  

Inscriere

Inscrierile de aplicatii in competitia Galei Premiilor de Excelenta in Resurse Umane au loc in perioada 19 decembrie 2019 - 31 ianuarie 2020.

 

Vrei sa fii partenerul evenimentului? Scrie-ne la adresa roxana.velicu[at]hr-club.ro!

Juriul

Christina
Verchere
Presedintele Juriului - Director General Executiv si Presedinte al Directoratului,
OMV Petrom

Christina Verchere detine o diploma de master in Stiinte Economice la Universitatea Aberdeen, Scotia. Si-a inceput cariera in 1993 si a lucrat mai mult de 20 de ani intr-una din cele mai mari companii de petrol si gaze, unde a detinut numeroase pozitii de conducere in Marea Britanie, SUA, Canada si Indonezia. Intre 2012-2014, a ocupat functia de Presedinte regional al BP pentru Canada cu sediul in Calgary, iar intre 2014 – 2018 a ocupat functia de Presedinte regional pentru Asia Pacific, cu sediul in Jakarta, Indonezia. A fost numita Director General Executiv si Presedinte al Directoratului OMV Petrom incepand cu 1 mai 2018.

Mihaela
Popescu
President,
TenarisSilcotub Romania
Oana
Petrescu
CEO,
Blue Air
Ada
Macinica
Senior HR Manager SEE,
Avon Cosmetics Romania

Ada este un HR Manager cu experienta, pasionat de Disruptive HR, cu o experienta de peste 15 ani in diverse roluri de HR in companiile multinationale FMCG & Media: P&G, Kellogg's, Discovery Networks, Coca-Cola HBC.

Ada si-a inceput cariera in P&G ca Procurement Manager, apoi s-a mutat in HR, trecand prin diverse roluri precum Talent Manager Balkans, Commercial HR BP Balkans, Supply Chain, Finance & Consumer Research HR BP SEE.

Dupa P&G Ada s-a mutat la Kellogg's, unde a fost HR Managerul start-up-ului GBS Office din Bucuresti, trecand de la 0 la 200 de angajati in mai putin de 2 ani. In acest rol, Ada a creat toate procesele de HR pentru GBS Romania, de la Onboarding la Dezvoltare, Managementul Performantei si Evaluarea Talentelor, relatiile cu angajatii, etc., si a fost  inclusiv administrator legal al afacerii in Romania.

Ada s-a alaturat Avon, in iulie 2019, in calitate de Sr HR Manager SEE, devenind HR Partner pentru Romania, Bulgaria, Moldova, Albania, Macedonia.

In ultimii ani, Ada a inceput sa experimenteze noi abordari de HR, de la disruptive HR la Montessori Management Style, incercand sa construiasca organizatii care sunt fluide si empowered / imputernicite.

[Ada a absolvit un MBA ca un follow-up al studiilor anterioare de Administrare a Afacerilor.]

Andreea
Puiu
Manager Resurse Umane,
Hochland Romania

Andreea Puiu are 37 de ani de viata si 15 ani de experienta in Resurse Umane. Absolventa de psiho-socio-pedagogie (Universitatea Transilvania Brasov), a inceput sa lucreze, dupa terminarea facultatii, in Brasov la o companie “greenfield” din domeniul Automotive, unde a invatat ce inseamna recrutarea, admin-ul, payroll-ul si apoi conceptul mai larg de compensation and benefits.

In 2009, s-a alaturat unei companii care a devenit cultura si job-ul sau de suflet: Hochland. Aici a inceput sa inteleaga si practic domeniul L&D si interventia si valoarea coaching-ului, atat ca beneficiar, cat si ca furnizor. Este responsabila de cele doua fabrici (Sighisoara si Sovata) si de biroul din Bucuresti, iar din 2018 este membru in Board-ul Hochland Romania.

Corina
Licea
HR Leader
Cristian
Popescu
Director Resurse Umane,
Pro TV
 • Peste 20 de ani de experienta de management,in roluri de coordonare nationala sau regionala, acumulata in diferite organizatii, cu operatiuni diversificate ca model de business si cultural. Experienta de munca atat in organizatii foarte structurate ca P&G si SABMiller, cat si in medii entreprenoriale ca Pro TV, Distribuitorii regionali din Balcani ai P&G si chiar start-up-ul Genpact .
 • Experienta bogata in marea majoritate a ariilor de Resurse Umane, cu focus pe Talent Management, Salarizare & Beneficii, Relatii Industriale si Dezvoltare Organizationala. Ultimul domeniu este si subiectul cursurilor pe care le predau la programul de Master (SOPRU) la Universitatea Bucuresti.
 • O foarte buna intelegere a gandirii si activitatilor de business, castigate atat prin cursuri formale (Executive MBA), cat mai ales experiential prin expunerea la diferite modele de business si proiecte in FMCG, Business Process Outsourcing si Media. Experienta bogata in design organizational in M&A, business unit clustering & integration, business start-up/ ramp-up, downsizing & turnaround.
 • Motto: "Traiesti cu adevarat numai atunci cand nu traiesti doar pentru tine" (Menandros).
Cristina
Anculescu
HR Director,
UNIQA Asigurari
Diana
Ghita
HR Director
Florin
Spataru
Director de Resurse Umane si Afaceri Corporatiste,
Damen Shipyards Mangalia

Florin Spataru este Director de Resurse Umane si Afaceri Corporatiste al Damen Shipyards Mangalia, cel mai mare santier naval din Romania. Absolvent al Facultatii de Nave, Florin are peste 15 ani de experienta manageriala in industria navala si peste 10 ani de experienta in domeniul resurselor umane in santierele din Galati si Mangalia. In prezent este presedintele Asociatiei Constructorilor Navali din Romania, ANCONAV, reprezentand industria navala din tara in mai multe asociatii internationale.

Gabriel
Matauan
Director HR, Organizare & Comunicare,
IMSAT SA/Groupe SNEF

Gabriel este in prezent HR Director al IMSAT/Groupe SNEF. Are o experienta de mai bine de 20 de ani in resurse umane si a ocupat succesiv pozitii de top in corporatii industriale (Lafarge, RMGC, CRH). Si-a inceput cariera in industrie, lucrand apoi in mediul academic (Institutul de Cercetare a Calitatii Vietii), in administratie (Ministerul Muncii), in organizatii non-profit (Institutul Roman de Management si Fundatia Internationala de Management) si ravenind in industrie. In paralel cu cariera in business si-a continuat activitatea academica, fiind conferintiar universitar la Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala a Universitatii din Bucuresti. Este absolvent al Facultatii de Comert a ASE si doctor in sociologie al Universitatii din Bucuresti. Intre 1993-2010 a servit ca membru al Board-ului CEEMAN (Association of Management Development Institution from Central and Eastern Europe). In 2015 a primit din partea HR Club trofeul pentru echipa CEO-HR a anului.

Madalina
Teodorescu
VP Human Resources,
2Checkout
Monica
Micu
HR Director,
Airbus Helicopters
Oana
Farcasanu
Strategic Workforce Planning Project Director,
Danone
Simona
Fuchila
HR Director,
Emerson

Simona este pasionata de oameni si are o experienta de aproape 20 de ani in domeniul industriilor automotive si auto. In prezent conduce Departamentul de Resurse Umane al Emerson Cluj, care a devenit in ultimii 13 ani cel mai mare sit Emerson din Europa, cu peste 2600 de angajati cu experienta in inginerie, IT, operatiuni, cercetare si dezvoltare, finante etc. Emerson este lider mondial in domeniul automatizarii, cu un portofoliu extins de servicii de consultanta si tehnologii pentru o gama larga de industrii, ar fi oil & gas, pharma, stiinta vietii, life science, refrigeration, food & beverage.

Simona crede ca oamenii au fost ingredientul cheie pentru cresterea continua a Emerson Cluj, impreuna cu eficienta conducerii, comunicarii si colaborarii in gestionarea cu succes a unei astfel de diversitati. Accentul ei a fost intotdeauna pe dezvoltarea personala a angajatilor, care este principalul motor pentru ei sa se bucure de ceea ce fac si sa dezvolte un sentiment de apartenenta. In experienta ei profesionala, ea a ajuns sa creada pe deplin ca angajatii angajati creeaza un loc de munca minunat si o cultura organizationala infloritoare, bazata pe valori comune.

In ceea ce priveste instrumentele eficiente de dezvoltare, preferinta ei de top este mentoratul si coachingul, atat pentru angajati cat si pentru management. Simona prefera gandirea pe termen lung si considera excelenta operationala ca un instrument perfect pentru o imbunatatire continua. Ea are o diploma de licenta in International Trade Management si este in prezent inscrisa intr-un program de MBA.

Candidati

1. Categoria Recrutare si Selectie
Adient Automotive Romania, Sucursala Pitesti
GroupM Romania (cu agentiile sale de media Mindshare, Mediacom, Wavemaker)
KPMG Romania & Moldova
Orange Romania
Raiffeisen Bank
Superbet Betting & Gaming
2. Categoria Managementul Performantei si al Recompensarii
Intrucat nu au fost inscrise aplicatii suficiente pentru aceasta sectiune, premiul pentru aceasta categorie nu se va acorda in acest an.
3. Categoria Formare si Dezvoltare
5. Categoria Managerul Anului
Asteptam aplicatii din partea organizatiilor care au inscris proiecte de resurse umane in competitia Galei HR Club 2020 pana pe data de 19 februarie a.c.
6. Echipa CEO-HR a Anului (companii cu mai putin de 499 de angajati)
Florin Cipiran Gradinaru - Oana Piper, Solina Romania
James Simmons - Marinela Barbulescu, Unilever South Central Europe
Simona Scutaru - Anca Avram, Federal-Mogul Motorparts, a DriV company
7. Echipa CEO-HR a Anului (companii cu mai mult de 500 de angajati)
Andreea Van Den Bosch - Madalina Precup, Bombardier Transportation
Florin Balcan - Marius Ciurariu, Provident Financial Romania
Ramona Jurubita - Madalina Racovitan, KPMG Romania & Moldova

Partenerii Evenimentului

Parteneri anuali HR Club
Partner on Legal Matters
Partener Premiu
Parteneri
Parteneri Media
Suporteri Media

Inscrieri

Tarifele de participare la Ceremonia de Decernare a Premiilor sunt: ​

Pentru a-ti rezerva un loc, scrie-ne la madalina.tanase@hr-club.ro.

Locatie

Parteneri anuali

Jobs

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

A&D Pharma
Bucuresti
UNIQA Asigurari
Bucuresti

Evenimente

Bucuresti
 • Legislatie
 • Seminarii HR Club
Bucuresti
 • Leadership
 • Management
 • Performanta
 • Gala Premiilor de Excelenta HR Club
Bucuresti
 • Afaceri
 • Leadership
 • Management
 • Performanta
 • Conferinta

Evenimente

Bucuresti
 • Legislatie
 • Seminarii HR Club
Bucuresti
 • Leadership
 • Management
 • Performanta
 • Gala Premiilor de Excelenta HR Club
Bucuresti
 • Afaceri
 • Leadership
 • Management
 • Performanta
 • Conferinta

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

A&D Pharma
Bucuresti
UNIQA Asigurari
Bucuresti

Parteneri Anuali