Interviuri despre proiecte de strategie de HR participante la Gala HR Club

De HR CLUB pe 17 Octombrie 2016

Am povestit cu profesionistii de HR care si-au inscris proiectele la una dintre cele mai populare categorii de la Gala Premiilor de Excelenta in Resurse Umane, cea de strategie de HR. Dupa seminarul de bune practici in strategie de HR care a avut loc pe 20 septembrie, am vrut sa sa va povestim si voua ce provocari intervin atunci cand organizatiile incep sa construiasca si sa implementeze o noua strategie de HR, cum a luat nastere proiectul cu care au participat la gala si ce planuri de viitor au. Majoritatea proiectelor participante la gala se vor regasi si in a 7-a editie a Manualului de Bune Practici in Resurse Umane, care va fi lansat pe 3 noiembrie la HR Innovation Conference


 
Corina Ghiatau, OD Manager Orange Romania, ne povesteste despre un proiect de succes de employee experience derulat in compania ei, premiat atat de juriul Galei HR Club cat si de angajatii Orange. Citeste interviul aici. 

 
Oana Piper, Manager Resurse Umane, Supremia Group, vorbeste despre proiectul de strategie de HR implementat in organizatia ei, care ar putea servi si ca model pentru alte companii. Citeste interviul aici.

Citeste si despre

Daca ai gasit macar o data informatie si inspiratie in evenimentele si resursele HR Club, atunci ajuta-ne sa le oferim in continuare! Redirectionand Citeste mai mult »
Toti cei care am avut ocazia sa-l cunoastem pe Dave Ulrich, "parintele HR-ului modern", am ramas impresionati atat de know-how-ul valoros pe care il Citeste mai mult »
​Pe 31 martie 2022, aproape 300 de membri ai comunitatii HR Club s-au reintalnit la Gala Premiilor de Excelenta in Resurse Umane, editia a 14-a, unul Citeste mai mult »

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Parteneri Anuali