Gala Premiilor de Excelenta HR Club 2015 editia a VII-a

Pe 25 martie 2015 a avut loc ceremonia de decernare a premiilor Galei HR Club, unul dintre cele mai prestigioase evenimente de resurse umane ale anului, singurul eveniment in cadrul caruia este recunoscuta si premiata excelenta in resurse umane si managementul oamenilor.
 
In seara de 25 martie, la cea de-a 7-a editie a Galei Premiilor de Excelenta, au fost acordate premiile pentru doua sectiuni de Management General si patru sectiuni de Proiecte de Resurse Umane.
 
La eveniment au participat 250 de Directori de Resurse Umane, Directori Generali si lideri de business din cadrul celor mai importante companii din Romania.
 
Iata si trofeul pe care l-au primit castigatorii acestei editii a Galei HR Club! Trofeul a fost ales in urma voturilor membrilor HR Club de pe aplicatia de mobil a comunitatii si este realizat din sticla de murano de artistul Leontin Paun. 
 
                                                                                                                                
 
Cele 7 editii anterioare ale Galei au cumulat 1335 de participanti si 393 de proiecte candidate. 
 
 

 

Procesul de Evaluare

Pentru a ne asigura ca procesul de evaluare a candidaturilor este unul obiectiv, acesta se va desfasura in trei etape, implicand atat specialisti in resurse umane, cat si lideri de business.

Etapa 1 - Eliminarea proiectelor care nu intrunesc criteriile eliminatorii si publicarea listei finale de candidati

Echipa HR Club va parcurge aplicatiile in vederea eliminarii din competitie a acelora care nu intrunesc criteriile eliminatorii. 

Criteriile eliminatorii sunt urmatoarele:

  • Proiectele nominalizate trebuie sa fie implementate in 2013 – 2014, si incheiate in 2014, cu impact demonstrat prin indicatori specifici. 
  • O organizatie/institutie poate face maximum doua nominalizari pentru fiecare sectiune a categoriei de proiecte de resurse umane. In cazul in care o organizatie depune mai multe proiecte pentru aceeasi sectiune, doua proiecte vor fi pastrate in competitie, de comun acord cu organizatia care a depus proiectele. 
  • Formularele care nu au completate toate campurile vor fi eliminate din competitie. 
  • Sectiunea Aplicatie Echipa CEO – HR a anului va fi completata numai in cazul in care doriti sa candidati la categoria respectiva. Pentru candidatura la categoria de proiecte de resurse umane, completarea acestei sectiuni nu este necesara.

La finalul acestui proces, echipa HR Club va publica pe website-ul evenimentului lista finala de candidati pentru fiecare categorie.


Etapa 2 - Evaluarea proiectelor de resurse umane de catre specialistii in domeniu

Dupa terminarea perioadei de inscrieri, echipa HR Club va alcatui juriul de specialisti dupa urmatoarele reguli:

  • Compania din care fac parte sa nu fi depus nicio candidatura in competitia Galei Premiilor de Excelenta 2015; 
  • Practicieni de Resurse Umane (Directori/Manageri ai unui department de resurse umane), membri HR Club. Pentru a evita eventuale conflicte de interese, furnizorii de servicii nu vor putea face parte din juriul Galei;
  • Cel putin 10 ani de experienta in domeniul resurselor umane.

Acestia vor evalua fiecare aplicatie si ii vor acorda un punctaj conform criteriilor de evaluare  prestabilite. Fiecare aplicatie va fi evaluata de cel putin 3 membri ai juriului (click aici pentru a vizualiza un exemplu de formular de jurizare).

In urma adunarii punctajului obtinut de la fiecare jurat, pentru fiecare categorie se va alcatui o lista scurta de 6-8 proiecte care vor fi incluse in cea de-a treia etapa a jurizarii. Lista scurta a  proiectelor nu va fi facuta publica.

Juriul de specialisti va evalua si stabili castigatorii pentru sectiunile categoriei de Management General.


Etapa 3 - Evaluarea proiectelor de pe lista scurta de catre juriul de CEO

In aceasta etapa, juriul va fi compus din reprezentanti ai mediului de afaceri – Manageri Generali si antreprenori din cadrul celor mai mari companii din Romania. Aceeasi regula de baza va fi urmata in alegerea membrilor juriului – companiile acestora sa nu aiba proiecte inscrise in competitie. 

Acestia vor primi listele scurte pentru fiecare sectiune de proiecte de resurse umane de la juriul de specialisti si vor decide in unanimitate maximum trei castigatori pentru fiecare sectiune si eventuali finalisti.

 

Juriul

Eric
Faidy
Presedinte,
Michelin Central and Southern Europe
Eric Faidy este presedinte al Michelin Central and Southern Europe incepand din 2011. Conduce operatiunile Grupului in 12 tari, inclusiv Romania, cu 7 site-uri industriale si o echipa formata din aproximativ 7.000 de angajati. S-a alaturat Michelin Group in 1988 si a ocupat diferite pozitii in Franta, Italia, Marea Britanie si Rusia. Eric Faidy este, de asemenea, presedintele Romanian Global Road Safety Partnership - GRSP in Romania; presedintele Board-ului CCIFER (French Chamber of Commerce and Industry in Romania) si French Foreign Trade Councelor. 
 
Brandusa
Fecioru
HR Manager,
Honeywell, Bucharest Site

Brandusa lucreaza de peste 15 ani in resurse umane si a detinut mai multe pozitii de HR in companii locale si multinationale din domeniile bancar, servicii financiare, farmaceutic. In prezent, este HR Manager la Honeywell, Bucharest Site. Sustine puternic valorile de viata investind in dezvoltarea oamenilor si in construirea unei culturi bazate pe leadership. Din 2013, colaboreaza ca profesor la Masteratul de Resurse Umane din cadrul Universitatii Bucuresti.    

Cristina
Paveliu
Director Resurse Umane Romania si Bulgaria,
Saint-Gobain Group
Absolventa a Academiei de Studii Economice, Facultatea de Comert, Cristina are o experienta de peste 15 ani in managementul resurselor umane, capatata in companii multinationale de renume din domeniul industriei tutunului, iar in ultimii 10 ani, in industria materialelor de constructii.
 
A avut sansa de a participa in mod nemijlocit  la un start-up pentru o investitie de peste 100 milioane EUR, a dezvoltat si coordonat proiecte de dezvoltare organizationala, dezvoltarea capabilitatilor de leadership din organizatie, construirea brandului de angajator, managementul talentelor si multe alte proiecte de succes. A coordonat echipe trans-nationale, cu complexitati si nivele de dezvoltare diferite si cu prioritati diferite.
 
In prezent, Cristina este Director Resurse Umane pentru Romania si Bulgaria al Saint-Gobain Group.
Diana
Ghita
Director Resurse Umane si Comunicare Corporate,
GDF Suez Energy Romania
Diana Ghita se bucura de o experienta de aproape 20 de ani in domeniul resurselor umane. A lucrat in companii multinationale si internationale prezente in Romania, cum ar fi: Shell Gas, Campofrio Food Group si Heineken, in ultimii 14 ani aflandu-se la conducerea departamentului de resurse umane. A desfasurat vaste programe de dezvoltare a capitalului uman, dar si de restructurare si optimizare a structurii organizationale, atat la nivel local, cat si regional. 
 
Din anul 2010, lucreaza la GDF SUEZ Energy Romania, unde ocupa functia de Director Resurse Umane si Comunicare Corporate. Este absolventa a Facultatii de Litere din cadrul Universitatii Bucuresti.
Iulia
Iliescu
Director Resurse Umane,
Alcatel-Lucent Romania
Mihaela
Craciun
Director Resurse Umane,
ArcelorMittal Galati
Mihaela s-a alaturat grupului ArcelorMittal in 2009. Ea conduce si coordoneaza activitatea de resurse umane a ArcelorMittal Galati si a Diviziei de SE din cadrul AM Europe Flat Products.
 
Este un expert in zona de resurse umane cu o experienta de peste 17 ani in acest domeniu. Mihaela este absolventa a Facultatii de Comert din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si a programului de Executive MBA Asebuss Romania in colaborare cu Kennesaw University Atlanta, USA.
 
Mihaela a acumulat experienta in diverse industrii de-a lungul carierei sale, activand, printre altele in industria cimentului la Lasselsberger Romania, Lafarge Romcim, HeidelbergerCement, in Oil & Gas la Rompetrol, in IT la Infineon Technologies Romania.
 
Este cunoscuta ca un profesionist de top in procese de transformare HR, ceea ce face si acum la ArcelorMittal cu rezultate remarcabile.
 
Mirela
Stere
HR Group Director,
Macromex
Incepand din aprilie 2004, Mirela este Directorul de Resurse Umane al grupului Macromex, avand ca principala responsabilitate managementul strategic al resurselor umane pentru companiile: Macromex SRL, Macromex Management, Macromex Fresh Products si implicarea in dezvoltarea green field-ului La Lorraine Romania.
 
In cadrul experientei sale la Macromex, Mirela a fost implicata in numeroase proiecte de amploare precum: implementarea unei noi politici de resurse umane in cadrul companiei Cominca dupa schimbarea structurii actionariatului, coordonarea procesului de transformare si furnizarea de servicii de resurse umane in cadrul achizitiei companiei Macromex Convenience de catre Lekkerland, managementul proiectului “Competitivitate si Performanta prin Academia Macromex”, proiect finantat prin Phare/2005/017-553.04.02.02.01.809 si proiectul de restructurare si out-placement al fabricii Cominca. Mirela a coordonat proiecte de start-up pentru Macromex Cehia si La Lorraine Romania, iar ultimul proiect de acest gen a fost deschiderea high-bay-ului Edenia in aprilie 2014.
 
Mirela a absolvit facultatea de Constructii si Instalatii, urmand apoi un Certificat Profesional in Management de la Open University Business School – United Kingdom la Codecs Romania si un certificat in Managementul Strategic al Resurselor Umane la ASEBUSS - EXEC-EDU. 
 
Mai multe informatii despre start-up-ul La Lorraine gasiti aici si despre start-up-ul Edenia Distribution Center, aici
Monica
Vartic
Senior HR Business Partner CEE,
SAP Romania
In prezent, isi desfasoara activitatea profesionala in cadrul companiei SAP Romania si ocupa o pozitie regionala, fiind desemnata HR Manager pentru tarile: Croatia, Slovenia, Romania si regiunea West Balkans (Serbia, Muntenegru, Bosnia Hertegovina, Macedonia si Albania).
 
Are o experienta de 12 ani in domeniul resurselor umane, ultimii ani fiind dedicati consultantei de business. 
 
Dupa absolvirea Facultatii de Psihologie, si-a continuat dezvoltarea profesionala urmand un program CIPD, „Diploma in HR Practice” si un program de Project Management organizat de Exec-Edu Asebuss, care i-a oferit o viziune de ansamblu asupra modului de gestiune a proiectelor. In prezent, urmeaza cursurile unui Master la Facultatea de Psihologie in domeniul Sanatatii Ocupationale si Performantei Resurselor Umane si este in proces de formare si certificare in Coaching.
Mugur
Tolici
Director Resurse Umane,
Banca Nationala a Romaniei
Economist ca pregatire, Mugur Tolici a acumulat o larga experienta profesionala in mai multe dintre domeniile principale de activitate ale bancii centrale: politica monetara, studii economice, emisiune monetara. In cei 20 de ani de cariera in BNR, dl Tolici a ocupat functiile de Sef Serviciu Politica Monetara, Consilier al Viceguvernatorului, Director al Cabinetului Guvernatorului, Director adjunct al Directiei Emisiune tezaur si casierie, iar din 2011 conduce Departamentul de Resurse Umane al BNR. In perioada 2012-2013, dl Tolici a coordonat un amplu proiect de transformare organizationala indreptat catre recunoasterea, sustinerea si recompensarea performantei (Sistemul integrat de management al resurselor umane), care a obtinut premiul pentru Cel mai valoros proiect de Strategie de Resurse umaner in cadrul Galei  premiilor de excelenta in Resurse umane 2014.
 
Dl Tolici este absolvent al Facultatii Finante-Banci din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti (1993), a urmat cursurile unui program in domeniul afacerilor internationale Georgetown University din SUA (1998), iar din 2010 detine titlul de doctor in economie acordat de ASE – Facultatea de Finante Banci.   
Roxana
Alexandrescu
HR Country Manager,
Leoni Wiring Systems Romania
Roxana este absolventa a Facultatii de Drept, avand studii masterale specifice axate pe legislatia muncii, comunicare, management si strategie, completate de numeroase cursuri, specializari si acreditari internationale acoperind teme cheie in domeniul Resurselor Umane, cu o vasta si solida experienta in cei peste 18 ani de activitate. 
 
Roxana s-a alaturat companiei Leoni acum 13 ani, detinand, in tot acest timp, diverse functii de management al Resurselor Umane atat local, cat si national, fiind direct implicata in toate proiectele de transformare si dezvoltare a companiei. 
Antoaneta
Curteanu
CEO,
UniCredit Leasing Corporation
Cu o experienta in domeniul bancar de peste 20 de ani, din care aproape 15 la nivel de management, Antoaneta Curteanu este un membru binecunoscut pe scena bancara romaneasca.
 
Absolventa a Facultatii de Finante-Contabilitate din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti, a absolvit in 1996 studiile de masterat la Graduate School of Banking din Lousiana State University, SUA.
 
Antoaneta Curteanu si-a inceput cariera la Banca Ion Tiriac, alaturandu-se apoi echipei Demir Bank, viitoarea UniCredit Bank. 
 
Drumul sau in cariera a fost complex, de la Branch Manager la Corporate Manager, la Executive Vice President. Din 2010, ea a devenit CEO al UniCredit Leasing Corporation, pe tot acest parcurs imbogatindu-si expertiza profesionala si abilitatile de leader, inclusiv din perspectiva dezvoltarii sale si a oamenilor din jurul sau.
 
In perioada 2011-2014, a ocupat functia de Presedinte al Asociatiei Societatilor Financiare din Romania-ALB. Este membru fondator al Business Woman Network, parte din European Professional Women Network. Este coautor al cartii Factoringul in Comertul International. A castigat premiul de Managerul de linie al anului in cadrul Galei Premiilor de Excelenta HR Club, editia a-V-a, 2013.
Dan
Bulucea
General Manager,
Google Romania
Din 2010, Dan Bulucea este General Manager al Google in Romania, fiind responsabil de dezvoltarea prezentei si strategiei Google in tara noastra. Dan are peste 20 de ani de experienta in industria IT&C din Europa Centrala si de Est, in diverse roluri de management, marketing, vanzari sau business development. Anterior Google, Dan a lucrat in Microsoft, unde a avut diverse roluri, cel mai recent fiind cel de Director de Business si Marketing pentru filiala din Romania, ocupand inainte pozitia de Senior Strategy Manager la sediul Microsoft din Munchen pentru Europa Centrala si de Est.
 
Dan Bulucea detine un Executive MBA si este licentiat in Computer Science.

Castigatori

1. Recrutare si selectie
Categorie sponsorizata de
Castigatori
KPMG Romania & Moldova
KPMG International Case Competition este un concurs adresat studentilor si presupune rezolvarea in echipa a unor studii de caz inspirate din realitatea de business cu care se confrunta specialistii KPMG. Competitia ofera participantilor oportunitatea de a-si imbunatati spiritul de echipa, capacitatea de analiza si sinteza, abilitatea de a gasi solutii pentru problematici inspirate din lumea afacerilor.  Echipa castigatoare la nivel national participa la competitia internationala organizata de KPMG si concureaza alaturi de studenti din cele mai prestigioase universitati din lume. Concursul reprezinta pentru KPMG Romania & Moldova un canal de identificare de talente si de recrutare si, in acelasi timp, un instrument puternic de employer branding.
Lugera - The People Republic
Prin programul de Talentship reusim sa formam an de an cei mai pregatiti tineri profesionisti din domeniul HR. Pe parcursul celor sase luni ale programului, daruim know-how, feedback, incredere si suntem dedicati celor mai bune rezultate.    Talentship este experienta de invatare unde imbinam excelent responsabilitatea cu zambete si voie buna. Alaturi de noi, tinerii pasionati de HR fac primul pas in cariera si descopera bucuria succesului.    Scurt istoric: Peste 300 de alumni in 6 ani de existenta 4 arii strategice implicate: Recrutare, Munca Temporara, Executive Search, Administrare Personal
2. Managementul performantei si recompensarii
Categorie sponsorizata de
Castigatori
Flanco Retail
Suntem un angajator dinamic, care actioneaza pe o piata activa si extrem de competitiva, activam intr-un domeniu in care tehnologia se schimba, avem nevoie de oameni care sa isi doreasca sa fie mai buni, care sa fie preocupati permanent de dezvoltarea profesionala si personala, de a asimila noutatile din domeniu si de a performa. Flanco Performance System a adresat nevoia de a crea o cultura a performantei si de a implementa un proces de evaluare in timp real, corect, echitabil, obiectiv si transparent a performantei angajatilor Flanco.  Pentru umanizarea procesului, i-am asociat un sistem de gamification care ofera recunoasterea si aprecierea angajatilor din topul de performanta in timp real, alaturi de un portal de comunicare interna, prietenos si interactiv, care sa le ofere angajatilor posibilitatea contributiei personale, dar si sentimentul de apartenenta la o comunitate care impartaseste aceleasi valori, aceeasi misiune si aceleasi obiective.
3. Formare si dezvoltare
Categorie sponsorizata de
Castigatori
Coca-Cola HBC Romania
In contextul in care stilul managerial influenteaza cultura si climatul organizational, nu doar productivitatea angajatilor, programul de Leadership Inspirational al Coca-Cola Hellenic Romania isi propune sa creasca aceasta capabilitate la nivel organizational. Programul actioneaza prin trei componente – constientizare (prin instrumentul LSI 1), formare (prin workshop-uri cu membri din Board, tip TED Talks) si integrare culturala (cu componenta de gamification) – pentru ca managerii sa fie mai increzatori in potentialul oamenilor, conectati si pozitivi.  Pana in acest moment, au trecut prin programul de constientizare si formare 100 de manageri, iar componenta culturala a acoperit toti angajatii si continua in 2015.
Tenaris Silcotub
In urma cu 5 ani, Tenaris si-a luat angajamentul de a oferi oportunitati de dezvoltare egale pentru barbatii si femeile care lucreaza in companie. Un comitet director global si 12 comitete directoare locale lucreaza impreuna pentru a dezvolta strategiile necesare transformarii spatiului industrial intr-un mediu de lucru atractiv pentru femei. Proiectul a abordat in tot acest timp diferite aspecte ale activitatii in cadrul TenarisSilcotub, de la conditiile de lucru la dezvoltarea personalului si recrutarea de talente. In zona de productie, vestiarele au fost reamenajate si exista un program pilot de introducere a echipamentelor de lucru special create pentru femei. Pentru angajatii din ariile functionale, s-a pus accentul pe crearea unui mediu de lucru in care femeile sa obtina un echilibru intre timpul petrecut la serviciu si cel din afara locului de munca cu posibilitatea de a continua sa-si dezvolte cariera.  S-au realizat pasi importanti, iar compania continua sa lucreze la definirea si implementarea unor actiuni specifice pentru o diversitate de gen sustenabila. 
4. Strategie de resurse umane
Categorie sponsorizata de
Castigatori
Enel Romania
O fosta companie de stat s-a transformat intr-o companie privata, eficienta, adaptata la noile reguli ale unei piete concurentiale, libere. Cheia succesului a constat in sincronizarea eforturilor de schimbare, din directii diferite, tintite catre toate nivelele si procesele organizatiei, intr-o perioada scurta de timp. Pornind de la nevoile de business si contextul local, am construit impreuna cu echipa de management o strategie de abordare holistica a schimbarii cu accent pe dimensiunea umana. Am avut in vedere schimbari de perceptii, moduri de gandire si tipuri de comportamente precum si reasezarea ansamblului de procese si sisteme la nivel organizational. 
Lafarge Romania
Scopul Programului de Transformare Organizationala Lafarge Romania a fost de a construi, la nivel de tara, o singura entitate (ONE Lafarge), cu o cultura comuna, cu un model de business comun si centrata pe mai buna intelegere si servire a clientilor nostri.  Programul a fost structurat pe 4 piloni, care au cuprins 10 workstream-uri (directii de lucru). Fiecare workstream a identificat si derulat doua pana la cinci proiecte specifice. Sponsorul General al programului a fost CCEO-ul, iar Leader-ul Executiv Directorul de Organizare & Resurse Umane. Echipele de workstream au fost sponsorizate de catre un membru ExCom si conduse de catre un Senior Manager.
Renault Romania
„Ce spui tu despre companie si despre produsele ei CONTEAZA!”  a fost laitmotivul formarii  „Mandri de produsele noastre” desfasurata in perioada iulie 2013 – iunie 2014.  Renault Romania a creat pentru toti salariatii sai o formare despre noile vehicule din gama Dacia, despre pozitionarea acestora fata de concurenta, despre modul cum este asigurata calitatea, de la design si pana in faza de post-vanzare, dar si despre contributia salariatilor la realizarea lor. In plus, „Mandri de produsele noastre” a reamintit salariatilor ca ei sunt primii ambasadori ai marcii si ai companiei. „Mandri de produsele noastre” reprezinta o premiera pentru Renault Romania pentru ca este prima formare conceputa pentru toti cei 17.000 de salariati, desfasurata in acelasi timp si cu acelasi dispozitiv de formare. Totodata, a presupus o desfasurare importanta de forte: peste 34.000 de ore de formare, 754 de sesiuni, 7 locatii diferite, 120 de formatori, 12 masini de expozitie si drive-test, 24 de soferi profesionisti, peste 12600 km parcursi in drive-test. Succesul formarii confirmat si de gradul de satisfactie foarte ridicat al participantilor (95%) a condus la organizarea de actiuni similare pe alte teme in toate tarile Renault. In 2015, este prevazuta o formare pe tema calitatii pentru toti salariatii Grupului Renault din intreaga lume.
Premiul special al juriului
Castigatori
Banca Comerciala Romana
Intr-un context economic volatil, BCR si-a asumat demersul de transformare intr-o organizatie eficienta si sanatoasa, care aduce valoare reala clientilor sai. Transformarea nu a presupus doar o remodelare structurala si de business. Definirea unei noi culturi organizationale a fost o prioritate abordata prin programul „Noi construim BCR. Din pasiune pentru banking”. Acesta urmareste sa creeze o viziune comuna pentru angajatii Grupului BCR, sa responsabilizeze managerii ca modele pentru echipele coordonate si sa ofere colegilor recunoastere si sentimentul de apartenenta la BCR.  Campania are o varietate de componente: retorica si concept creativ, comunicare pe intranet (teasere, stiri, filme), materiale tiparite (postere, agende pentru angajati, kit pentru manageri), programul de lideri informali, (Arhitectii BCR), training pentru manageri, caravana de evenimente interne, cu participarea unor ambasadori externi (personalitati publice) si concursul online prin care angajatii Grupului BCR demonstreza cum aplica principiile bancii in activitatea zilnica si sunt rasplatiti pentru aceasta.
1. Managerul de Linie al Anului
Categorie sponsorizata de
Castigatori
Radu Florian Pavel
Automotive MCU Software Team Manager, Freescale
2. Echipa CEO - HR a anului (companii cu mai putin de 499 de angajati)
Castigatori
Nu au fost inregistrate candidaturi.
3. Echipa CEO - HR a anului (companii cu peste 500 de angajati)
Categorie sponsorizata de
Castigatori
Costin Borc (CEO), Gabriel Matauan (Organization & HR Director)
Lafarge Romania

Candidati

1. Recrutare si selectie
Categorie sponsorizata de
4. Strategie de resurse umane
Categorie sponsorizata de
ACI Worldwide (Eastern Europe Development)
Apa Nova Bucuresti
Autoliv Romania
Banca Comerciala Romana
BRD Groupe Société Générale
Celestica
Dräxlmaier Group Romania
KPMG Romania & Moldova
Metropolitan Life
Provident Financial Romania
Supremia Grup
Vodafone Romania
1. Managerul de Linie al Anului
Categorie sponsorizata de
Eduard Lopez Gimeno
Business Unit Director, Celestica Romania
Luiza Müller
Accounting & Tax Director, Orange Romania
Giani Simion
Manager Productie & Bogdan Ursan - Manager Tehnic, Zentiva
Radu Florian Pavel
Automotive MCU Software Team Manager, Freescale
Echipa CEO - HR a anului (companii cu mai putin de 499 de angajati)
Nu au fost inregistrate candidaturi.
Echipa CEO - HR a anului (companii cu peste 500 de angajati)
Categorie sponsorizata de
Andrei Ursulescu (CEO) - Alina Radulescu (Manager Resurse Umane)
Scandia Foods
Bogdan Ion (CEO) - Andreea Mihnea (Manager Resurse Umane)
Ernst & Young
Costin Borc (CEO) - Gabriel Matauan (Organization & HR Director)
Lafarge Romania
Florin Godean (CEO) - Roxana Andrei (Manager Resurse Umane)
Adecco Resurse Umane
Ionel Fierbinteanu (CEO) - Alexandra Iubelhart (Manager Resurse Umane)
Autoliv Romania
Jaak Mikkel (CEO) - Corina Licea (Manager Resurse Umane)
Coca-Cola HBC Romania
John Cotterell (CEO) - Matt Keen (Group Head of People and Organisation Effectiveness)
Endava
Nikolai Beckers (CEO) - Anca Georgescu Aladgem (Manager Resurse Umane)
Telekom Romania Communications
Rob Schormans (CEO) - Codruta Bala (Manager Resurse Umane)
Celestica
Serban Toader (Senior Partner) - Ada Palea (Director, People Performance and Culture)
KPMG Romania & Moldova

Partenerii Evenimentului

Parteneri anuali 2015
Parteneri continut 2015
Parteneri premiu

Locatie

Parteneri anuali

Jobs

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Bombardier Transportation
Lactalis Romania
Lactalis Romania
Lactalis Romania

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Bombardier Transportation
Lactalis Romania
Lactalis Romania
Lactalis Romania

Parteneri Anuali