Manualul de bune practici in resurse umane

Manualul de bune practici in HR este o resursa unica pe piata de HR din Romania, intrucat detaliaza proiectele de resurse umane cele mai apreciate de catre juriul Galei Premiilor de Excelenta HR Club din anul precedent. Este o sursa de inspiratie si un izvor de informatie pretioasa pentru toti practicienii dedicati managementului oamenilor, dar si pentru cei care sunt pasionati de domeniul resurselor umane si care doresc sa urmeze o cariera in aceasta arie profesionala.
 
Cea mai recenta editie a Manualului de Bune Practici (editia a 11-a, 2020) cuprinde 25 de studii de caz structurate in 3 sectiuni: recrutare si selectie; formare si dezvoltare; strategie de resurse umane. Pentru prima data, Manualul poate fi accesat in format exclusiv virtual, urmand trendul general de digitalizare accelerat de pandemie. 
 
In cele 11 editii ale sale, Manualul de Bune Practici in Managementul Resurselor Umane a strans peste 275 de studii de caz si a ajuns pe birourile a peste 1.700 de specialisti HR.
 
Manualele pot fi achizitionate prin comanda directa pe e-mail, la adresa office@hr-club.ro.
 
Preturile* individuale, precum si ale pachetelor, sunt urmatoarele:
*Preturile sunt exprimate in lei. 
** Pentru membrii HR Club, la minimum 3 manuale comandate din editia nr. 11, tariful este de 30 lei fara TVA/utilizator. 
 
Editiile Manualului de Bune Practici in Managementul Resurselor Umane:
 
 
 
An: 
2020

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Parteneri Anuali