Manualul de bune practici in resurse umane

Manualul de bune practici in HR este o resursa unica pe piata de HR din Romania, intrucat detaliaza proiectele de resurse umane cele mai apreciate de catre juriul Galei Premiilor de Excelenta HR Club din anul precedent. Este o sursa de inspiratie si un izvor de informatie pretioasa pentru toti practicienii dedicati managementului oamenilor, dar si pentru cei care sunt pasionati de domeniul resurselor umane si care doresc sa urmeze o cariera in aceasta arie profesionala.
 
Cea de-a 13-a editie a Manualului de Bune Practici in Managementul Resurselor Umane este cea care marcheaza o noua etapa in istoria Manualului. Pentru prima data de la lansare, Manualul de Bune Practici editat de HR Club va fi oferit gratuit tuturor utilizatorilor.
 
Cu sprijinul Eucom, cele 23 de proiecte incluse in aceasta editie pot fi accesate gratuit pentru a va inspira si a va tine la curent cu cele mai de succes initiative implementate in companiile din tara noastra de catre profesionistii in resurse umane.
 
In cele 13 editii ale sale, Manualul de Bune Practici in Managementul Resurselor Umane a strans aproape 350 de studii de caz si a ajuns pe birourile a peste 2.000 de specialisti HR.
 
Manualul poate fi accesat gratuit la adresa https://manual.hr-club.ro/.
 
 
 
Editiile Manualului de Bune Practici in Managementul Resurselor Umane:
 
 
 
An: 
2020

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Parteneri Anuali