Gala Premiilor de Excelenta in Resurse Umane 2019
Pe 27 martie 2019, intre orele 18:00-22:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, va avea loc Gala Premiilor de Excelenta in Resurse Umane, a 11-a editie, unul dintre cele mai prestigioase evenimente de resurse umane ale anului, singurul eveniment in cadrul caruia este recunoscuta si premiata excelenta in resurse umane si managementul oamenilor.
Inaintea ceremoniei de decernare a premiilor Galei, Max Blumberg va sustine un Master Class cu tema “A Fresh Perspective on People Analytics” – mai multe detalii despre aceasta sesiune speciala, aici.
Si in acest se vor acorda premii distincte pe fiecare categorie in functie de marimea organizatiei. Astfel, se vor oferi premii pentru companiile cu maximum 499 de angajati si premii pentru companiile cu peste 500 angajati. Ne dorim ca in acest fel sa premiem atat companiile mari, cu procese de resurse umane complexe, cat si initiativele implementate in companiile mici ce dovedesc impactul real in business.
Regasiti mai jos categoriile de premii de anul acesta: patru sectiuni de proiecte de Resurse Umane si trei sectiuni de Management General.
O descriere detaliata a categoriilor si a procesului de aplicare se afla in Ghidul Aplicantului.
Categoriile premiate in 2019
Vor fi premiate cele mai valoroase Proiecte de Resurse Umane din urmatoarele domenii:
1. Recrutare si Selectie – include proiecte de recrutare, internship, induction etc. Descarca formularul de aplicare de aici >>>
2. Managementul Performantei si al Recompensarii – include proiecte de evaluare a performantelor, payroll, salarizare, gradare a posturilor etc. Descarca formularul de aplicare de aici >>>
3. Formarea si Dezvoltarea Oamenilor – include proiecte de training, coaching, mentoring, planuri de cariera, talent management, succession planning etc. Descarca formularul de aplicare de aici >>>
4. Strategie de Resurse Umane – include proiecte de HR - partener strategic, employer branding, engagement, design organizational, schimbare culturala, dialog social etc. Descarca formularul de aplicare de aici >>>
Premiul special al Generatiei Z: va fi oferit de un juriu format din tineri care s-au remarcat prin activitati extrascolare, abilitati de leadership si interes fata de zona organizationala.
Categoriile de Management General:
1. Managerul Anului
2. Echipa CEO - HR a anului - companii cu mai putin de 499 de angajati (UPDATE: Intrucat nu au fost aplicatii inscrise pentru aceasta sectiune, premiul pentru aceasta categorie nu se va acorda in acest an.)
3. Echipa CEO - HR a anului - companii cu peste 500 de angajati
Inscriere
Inscrierile de aplicatii in competitia Galei Premiilor de Excelenta in Resurse Umane au loc in perioada 13 decembrie 2018 - 31 ianuarie 2019.
MASTER CLASS MAX BLUMBERG – A FRESH PERSPECTIVE ON PEOPLE ANALYTICS
Cu toate ca People Analytics este un subiect discutat din ce in ce mai frecvent in ultimii trei-patru ani, multi General Managers (GM) inca se intreaba ce valoare concreta adauga acesta business-ului.
Pe de o parte, unele tehnici de People Analytics, precum raportarea si vizualizarea, sunt esentiale pentru indeplinirea cerintelor legale ale unei organizatii si pentru luarea deciziilor privind forta de munca operationala (cum ar fi gestionarea recrutarilor si a attrition rates). Pe de alta parte, deseori aceste tehnici nu reusesc sa ajute suficient GM in privinta strategiilor si deciziilor comerciale, deoarece se concentreaza prea mult asupra rezultatelor tactice, non-strategice.
Acest Master Class ofera o perspectiva noua asupra People Analytics, pornind de la cerintele strategice ale GM-ilor si impartasind un model care face legatura dintre acestea si functiunile de resurse umane, productie si financiar.
Despre Master Class
In mod specific, acest Master Class interactiv va utiliza studii de caz pentru a descrie:
● Procesul utilizat de GM pentru impartirea unor fonduri limitate intre investitiile concurente, cum ar fi capitalul uman, robotica si automatizarea;
● Tehnici de utilizare a People Analytics pentru a evidentia valoarea adaugata a HR-ului;
● Un model de conectare a proceselor de HR cu obiectivele strategice si de business;
● Cum se pot concepe proiecte de People Analytics care sa raspunda in egala masura nevoilor profesionistilor in resurse umane, directorilor generali si managerilor de productie.
Detalii logistice
Cand va avea loc? 27 marte 2019, 13:30 - 18:00
Unde? JW Marriott Bucharest Grand Hotel
Cum te inscrii? Trimite un email la madalina.tanase@hr-club.ro.
Afla mai multe despre Master Class, despre Max Blumberg si despre tarifele de participare aici.
Juriul
Florin Talpes este CEO al Bitdefender, producatorul uneia dintre cele mai performante solutii de securitate din industria globala si cel mai cunoscut brand IT romanesc. In anul 1990, impreuna cu sotia sa Mariuca, Florin Talpes a pus bazele Softwin, un furnizor important de solutii software si servicii din Romania. Fondata in 2001, Bitdefender este acum o companie ale carei produse sunt distribuite la nivel international printr-o retea de parteneri proprii in peste 150 de tari. Fiind unul dintre pionierii industriei software din Romania, Florin Talpes a fost, de asemenea, fondator si presedinte al Asociatiei Nationale a Industriei de Software si Servicii (ANIS). Ca presedinte a condus la dezvoltarea strategiei nationale de software si servicii din Romania.
-
Peste 20 de ani de experienta de management,in roluri de coordonare nationala sau regionala, acumulata in diferite organizatii, cu operatiuni diversificate ca model de business si cultural. Experienta de munca atat in organizatii foarte structurate ca P&G si SABMiller, cat si in medii entreprenoriale ca Pro TV, Distribuitorii regionali din Balcani ai P&G si chiar start-up-ul Genpact .
-
Experienta bogata in marea majoritate a ariilor de Resurse Umane, cu focus pe Talent Management, Salarizare & Beneficii, Relatii Industriale si Dezvoltare Organizationala. Ultimul domeniu este si subiectul cursurilor pe care le predau la programul de Master (SOPRU) la Universitatea Bucuresti.
-
O foarte buna intelegere a gandirii si activitatilor de business, castigate atat prin cursuri formale (Executive MBA), cat mai ales experiential prin expunerea la diferite modele de business si proiecte in FMCG, Business Process Outsourcing si Media. Experienta bogata in design organizational in M&A, business unit clustering & integration, business start-up/ ramp-up, downsizing & turnaround.
-
Motto: "Traiesti cu adevarat numai atunci cand nu traiesti doar pentru tine" (Menandros)
Gabriel este in prezent HR Director al IMSAT/Groupe SNEF. Are o experienta de mai bine de 20 de ani in resurse umane si a ocupat succesiv pozitii de top in corporatii industriale (Lafarge, RMGC, CRH). Si-a inceput cariera in industrie, lucrand apoi in mediul academic (Institutul de Cercetare a Calitatii Vietii), in administratie (Ministerul Muncii), in organizatii non-profit (Institutul Roman de Management si Fundatia Internationala de Management) si ravenind in industrie. In paralel cu cariera in business si-a continuat activitatea academica, fiind conferintiar universitar la Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala a Universitatii din Bucuresti. Este absolvent al Facultatii de Comert a ASE si doctor in sociologie al Universitatii din Bucuresti. Intre 1993-2010 a servit ca membru al Board-ului CEEMAN (Association of Management Development Institution from Central and Eastern Europe). In 2015 a primit din partea HR Club trofeul pentru echipa CEO-HR a anului.
Numele meu este Boca Elena (Iustina). Am pus Iustina in paranteza pentru ca mai nimeni nu foloseste acest nume, nici macar eu. Invat la Colegiul National de Informatica Tudor Vianu, dar sa nu va treaca prin minte ca imi place informatica. Ma mandresc cu un voluntariat la biblioteca scolii in care am luat toate cartile existente din acele zeci de rafturi si le-am aranjat ca si cum ar fi fost renumita biblioteca de la Hogwarts.
Ca tot am adus in discutie vrajitorii si vrajitoarele, eu cred in magie, mai exact magia prezenta in fiecare dintre noi si care trebuie doar trezita. Imi face deosebita placere sa fiu eu cea care accelereaza acest proces, iar cand se intampla sa ma dau deoparte si sa admir. La mine este insa mai usor, bolul in care am pus mai intai cerealele si dupa aceea laptele este catalizatorul trezirii magiei din mine. Cu el imposibilul devine posibil, iar muntii parca sunt mai usor de miscat.
Si ca tot vorbim de imposibilul care se transforma in posibil, ma mai mandresc si cu contributia mea la proiectul Your First Job creat de Scoala de Valori si HR Club. Nu pot sa numar foarte usor cate oportunitati si experiente unice mi-a oferit Your First Job, nici cate va oferi tinerilor care intra in contact cu lucrurile frumoase pe care le-am facut impreuna.
In ultimii doi ani am participat la diferite proiecte care m-au ajutat sa descopar cine sunt si ce vreau. Un rol semnificativ a fost jucat de proiectul 'Your First Job' creat de HR Club in parteneriat cu Scoala de Valori. Acesta consta intr-o serie de materiale menite sa ofere Generatiei Z toate informatiile de care au nevoie in momentul in care decid sa se angajeze. Tot prin intermediul Scolii de Valori am participat la proiectul 'Make Yourself Happen', de data aceasta punand accent pe dezvoltarea mea personala. Am participat, de asemenea, la diferite cercuri in cadrul scolii care mi-au oferit un set de soft skills in domeniul in care doresc sa activez dar si posibilitatea de a-mi imbunatati sociabilitatea si toleranta: cercul de robotica al scolii, redactia revistei liceului 'Vianews', voluntariate in cadrul Romanian Masters of Informatics si Romanian Masters of Mathematics.
Hobby-urile mele sunt diverse, as putea sa le clasific pe unele dintre ele drept esentiale in cariera pe care vreau sa o urmez: informatica, psihologia (comunicarea interumana, emotiile, gesturile) care sunt esentiale in cariera pe care vreau sa o urmez, in domeniul inteligentei artificiale, iar celelalte constituie activitati prin care ma recreez: vizionarea de seriale, calatoritul, muzica, sportul, desenul in creion si petrecutul timpului cu prietenii.
Sunt de parere ca lumea, si implicit tara noastra, este in continua schimbare, ca fara munca si dedicare nu se pot realiza prea multe si ca viitorul este in mainile Generatiei Z.
Numele meu este Radu Ionescu si invat la Colegiul National de Informatica Tudor Vianu, dar imi plac foarte mult istoria si limbile straine.
Incerc sa am mereu o atitudine pozitiva, pana si in situatii delicate. De aceea zambesc, rad, glumesc foarte des, chiar daca nu ar trebui in unele momente. Imi place sa ajut oamenii cand acestia au nevoie si sa ii inveselesc atunci cand sunt tristi, ma simt util in acele momente.
Am facut parte din proiectul Your First Job, organizat de Scoala de Valori si HR Club. A fost o experienta superba deoarece am invatat foarte multe detalii despre angajare si am conceput alaturi de studenti si mentori un material util pentru generatia noastra.
Hey, sunt Vlad, am 17 ani si sunt in clasa a 11-a la Colegiul National de Informatica "Tudor Vianu". Desi total paralel cu profilul liceului, planuiesc sa urmez Dreptul si sunt pasionat de public speaking si dezbateri.
In momentul de fata fac parte dintr-un nou proiect in parteneriat cu Scoala de Valori, care se numeste i_RepeR, dar o sa aflati mai multe despre el in curand. Tocmai am terminat al doilea proiect, "Your First Job", realizat de HR Club impreuna cu Scoala de Valori, din care am invatat foarte multe informatii despre cum va fi prima data cand ma voi angaja, am creat legaturi de prietenie si m-am distrat super super mult. In acest proiect am tintit catre a informa tinerii de varsta noastra ce inseamna primul job si, prin filmulete si animatii, ne-am pus ideile cap la cap si am adus la forma finala cea mai buna varianta a intregului proiect.
Primul proiect de voluntariat a fost coordonat tot de Scoala de Valori si s-a numit "Cegeka Digital Youth". Aici am imbinat abilitatile de soft skills cu programarea in Java si am creat o aplicatie care sa te ajute sa te hotarasti cu ce sa te imbraci in ziua respectiva.
Cat despre pasiunile mele, sunt in echipa de dezbateri a liceului, tocmai am participat la primul Model United Nations si sunt convins ca vor urma multe altele.
Imi place iarna si ski-ul, imi place vara, sa inot si sa dansez in Vama, iar daca nu ma gasesti la seriale sau la tema la matematica sunt la sala. Ador muzica electronica si este o sansa mult prea mica sa ma gasesti fara casti la mine.
Castigatori
Candidati
Inscrieri
Tarifele de participare la Ceremonia de Decernare a Premiilor sau la Master Class-ul lui Max Blumberg sunt:
Pentru a-ti rezerva un loc, scrie-ne la madalina.tanase@hr-club.ro.