Recrutare si selectie

Romanian HR Outlook Q4/2011

Studiul HR Outlook Q4/2011 a fost realizat de HR Club in luna martie 2012 pe un esantion de 117 de manageri generali si directori de resurse umane din Romania, cu sprijinul companiei de cercetare de piata Daedalus Millward Brown. Studiul reprezinta o radiografie a pietei de resurse umane in trimestrul al patrulea al anului 2011 prin comparatie cu trimestrul al treilea si abordeaza 6 domenii: strategie de resurse umane, dezvoltare organizationala, instruire si dezvoltare profesionala, managementul performantei, recrutare si selectie si legislatia muncii si relatii industriale.

Română

Romanian HR Outlook Q3/2011

Studiul HR Outlook Q3/2011 a fost realizat de HR Club in intervalul decembrie 2011 - ianuarie 2012 pe un esantion de 129 de manageri generali si directori de resurse umane din Romania, cu sprijinul companiei de cercetare de piata Daedalus Millward Brown.

Română

Romanian HR Outlook Q2/2011

Studiul HR Outlook Q2/2011 a fost realizat de HR Club in luna septembrie - octombrie 2011 pe un esantion de 129 de manageri generali si directori de resurse umane din Romania, cu sprijinul companiei de cercetare de piata Daedalus Millward Brown. Studiul reprezinta o radiografie a pietei de resurse umane in trimestrul al doilea al anului 2011 prin comparatie cu trimestrul intai si abordeaza 6 domenii: strategie de resurse umane, dezvoltare organizationala, instruire si dezvoltare profesionala, managementul performantei, recrutare si selectie si legislatia muncii si relatii industriale.

Română

World of Work Report 2010: From one crisis to the next?

Acest raport realizat de specialisti ai OIM face o analiza aprofundata a evolutiei viitoare a pietei muncii pentru a estima impactul probabil al crizei economice mondiale. Printre subiectele abordate, se regasesc: situatia actuala a locurilor de munca, promovarea unei piete a muncii de calitate, climatul social, schimbarile produse in relatia dintre statutul de angajat si somaj, rolul politicilor fiscale de austeritate, politica de reechilibrare a dezvoltarii statelor, dezvoltarea economica ca suport pentru crearea de mai multe locuri de munca cu conditii mai bune.

Română

Romanian HR Outlook Q1/2011

Studiul HR Outlook Q1/2011 a fost realizat de HR Club in luna mai 2011 pe un esantion de 85 de manageri generali si directori de resurse umane din Romania, cu sprijinul companiei de cercetare de piata Daedalus Millward Brown. Studiul reprezinta o radiografie a pietei de resurse umane in trimestrul intai al anului 2011 prin comparatie cu trimestrul al patrulea al anului 2010 si abordeaza 6 domenii: strategie de resurse umane, dezvoltare organizationala, instruire si dezvoltare profesionala, managementul performantei, recrutare si selectie si legislatia muncii si relatii industriale.

Română

Romanian HR Outlook Q3/2010

Studiul HR Outlook Q3/2010 a fost realizat de HR Club in perioada octombrie - noiembrie 2010 pe un esantion de 189 de manageri generali si directori de resurse umane din Romania, cu sprijinul companiei de cercetare de piata Daedalus Millward Brown.

Română

Romanian HR Outlook Q1/2010

Studiul HR Outlook Q1/2010 a fost realizat de HR Club in perioada aprilie - mai 2010 pe un esantion de peste 200 de manageri generali si directori de resurse umane din Romania, cu sprijinul companiei de cercetare de piata Daedalus Millward Brown.

Română

Romanian HR Outlook Q4/2010

Studiul HR Outlook Q4/2010 a fost realizat de HR Club in perioada ianuarie - februarie 2011 pe un esantion de 164 de manageri generali si directori de resurse umane din Romania, cu sprijinul companiei de cercetare de piata Daedalus Millward Brown.

Română

Romanian HR Outlook Q2/2010

Studiul HR Outlook Q2/2010 a fost realizat de HR Club in perioada iulie - august 2010 pe un esantion de peste 150 manageri generali si directori de resurse umane din Romania, cu sprijinul companiei de cercetare de piata Daedalus Millward Brown.

Română

Making the most from Interns and Intrenships

Acest articol prezinta avantajele si dezavantajele diferitelor tipuri de internship atat pentru companie, cat si pentru intern, cu accent pe internship-urile dedicate studentilor. De asemenea, identifica principalele etape de parcurs si cele mai importante aspecte de care organizatia ar trebui sa tina cont in implementarea unui astfel de program. Pentru fiecare etapa, ofera si cateva sfaturi utile pentru a obtine rezultate cat mai performante.

http://www.readysetpresent.com/products/articles/interns.htm

Română